Domů Téma Namáčení

namáčení

Jak správně připravovat semínka a ořechy

Většina lidí konzumuje oříšky a semínka nevhodným způsobem. Abychom z nich vytěžili maximum, je třeba je správně připravovat. Naučíte vás, jak je aktivovat a...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

Jak správně uvařit luštěniny, aby byly měkké

Luštěniny - zázračné i zrádné. Většina lidí je má spojené s nadýmáním, anebo nekonečným vařením, protože jsou pořád tvrdé. Vaří je totiž špatně. Naučte...

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly

Víte jak vařit luštěniny? Většina lidí si luštěniny spojuje s nadýmáním. Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit,...

Ořechy – lískové, kešu, para, makadamiové, vlašské, mandle, arašídy, tygří

Lískové, kešu, para, makadamiové, vlašské, mandle a další oříšky. Jaké jsou jejich benefity, jak s nimi pracovat, jak je namáčet, skladovat a použít.
Téma: grahamový, jak vařit obiloviny, recepty, hrách, Klub Jíme Jinak, sezam, celozrnné obiloviny, mandle, aktivace semínek, lněná semínka, cereální, dýňové semínko, namáčení sóji, jak začít zdravě, ohřívané jídlo, antinutrienty, slunečnicová semínka, probiotika, trávicí problémy, lektin, chai semínka, ořech, konopí, jak vařit sojové boby, kešu oříšky, mouka, druhy fazolí, kvašení, zelený hrách, jak uvařit červenou čočku, tygří ořech, mungo, mungo fazole, nadýmání luštěniny, makadamové ořechy, rychlovky, kamut, kešu ořechy, Kombu, burské oříšky, jak začít jíst jinak, jak sestavit jídelníček, azuki, aktivace ořechů, jak ohřívat zeleninu, celodenní jídelníček, vaření adzuki, miso, tygří ořechy, druhy čočky, jak na klíčení, saturejka, jak namočit ořechy, jak vařit luštěniny, jak vařit cizrnu, týdenní jídelníček, ohřívaná zelenina, arašídy, namáčení czrny, jak vařit hrách, jak na luštěniny, bobkový list, fermentace, jak restovat ořechy, luštěniny nadýmání, sluenčnice, začínáme s luštěninami, tygří oříšky, antinutriční látky, gliadin, sezamová semínka, jak vařit čočku, špalda, jak začít, ovoce, jak uvařit hrách, co jíst, prebiotika, lněné semínko, obilné zrno, svačina, oves, andosperm, celozrnné pečivo, vaření luštěnin, ořechové mléko, luštěniny začátečníci, dýňová semínka, žlutý hrách, mikrovlnka, lískové oříšky, černá čočka, tofu, slunečnice, do práce, klíčení, kalorie, rychlá jídla, glykemický index, ječmen, plynatost, svačinky, čerstvé jídlo, konopná semínka, vývar, majoránka, zkratky a tipy, buráky, luštěniniy, jak aktivovat semínka, semena, aktivace oříšků, snídaně, tempeh, zdravý jídelníček, aflatoxiny, svačiny, vaření čočky, enzymy, glutenin, vaření cizrny, aktivace, čím začít, nápoje, beluga, piniové oříšky, šáchor, zeleninový vývar, vláknina, jak dlouho namáčet luštěniny, začátečník, oligosacharidy, jak pražit semínka, jak oloupat ořechy, loupaná čočka, sladkost, obilí, natto, jak ohřívat pokrmy, jak uvařit fazole, pekanové ořechy, rychlé vaření, hnědá čočka, nadýmání, jak uvařit soju, žito, vícezrnný, lískové ořechy, zelená čočka, oběd do práce

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?