Domů Téma Namáčení

namáčení

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Jak začít s luštěninami (kolik, jak a s čím, aby nenadýmaly)

Nebojte se luštěnin! Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit, s čím kombinovat a kolik jich sníst, aby...

Ořechy – lískové, kešu, para, makadamiové, vlašské, mandle, arašídy, tygří

Lískové, kešu, para, makadamiové, vlašské, mandle a další oříšky. Jaké jsou jejich benefity, jak s nimi pracovat, jak je namáčet, skladovat a použít.
Téma: jak začít jíst jinak, obiloviny, luštěniny a nadýmání, klíčení, výhonky, azuki, celozrnné obiloviny, větry, bílá mouka, arašídy, mandle, puriny, plynatost, bobkový list, antinutrienty, začínáme s luštěninami, tofu, makadamové ořechy, namáčení, probiotika, pražené ořechy, majoránka, oligosacharidy, glykemický index, glukóza, kváskové pečivo, ořechy, kamut, těstoviny, čočka, fermentace, kešu ořechy, lektiny, celozrnné pečivo, aflatoxiny, jednozrnka, antinutriční látky, plísně, aduki, grahamový, pekany, semolina, tygří oříšky, jak klíčit semínka, jak na luštěniny, žito, červená čočka, jak začít s luštěninami, oves, lískové ořechy, cizrna, cereální, stravitelnost, hrách, andosperm, obilné zrno, mouka, ječmen, pekanové ořechy, tempeh, Kombu, jak vařit luštěniny, adzuki, jak na klíčení, obilí, luštěniny začátečníci, klíčky, luštěniny, natto, Klub Jíme Jinak, špalda, lektin, pesticidy, saturejka, vlašské ořechy, glutenin, buráky, aktivace, kvašení, řasy, gliadin, pinie, para ořechy, burské oříšky, kyselina fytová, klíček, makadamy, pšenice, prebiotika, kmín, miso, mungo, ořechové mléko, luštěniniy, nafouklé břicho, kešu, střeva, vícezrnný, ořechové máslo, fytáty, slupka, šáchor, piniové oříšky, nadýmání, tygří ořechy, vláknina, fazole, GI

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?