Domů Téma Namáčení

namáčení

Jak správně uvařit luštěniny, aby byly měkké

Luštěniny - zázračné i zrádné. Většina lidí je má spojené s nadýmáním, anebo nekonečným vařením, protože jsou pořád tvrdé. Vaří je totiž špatně. Naučte...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

Jak správně připravovat semínka a ořechy

Většina z nás jí oříšky a semínka špatně. Abychom z nich vytěžili maximum, je třeba je správně připravovat. Naučíte vás, jak je aktivovat a...

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly

Víte jak vařit luštěniny? Většina lidí si luštěniny spojuje s nadýmáním. Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit,...

Ořechy – lískové, kešu, para, makadamiové, vlašské, mandle, arašídy, tygří

Lískové, kešu, para, makadamiové, vlašské, mandle a další oříšky. Jaké jsou jejich benefity, jak s nimi pracovat, jak je namáčet, skladovat a použít.
Téma: týdenní jídelníček, aduki, obilné zrno, fytáty, sója, tofu, natto, jak uvařit červenou čočku, chia, Kombu, loupání mandlí, lektiny, vláknina, svačina, jak vařit sojové boby, dýňová semínka, aktivace oříšků, glutenin, pekany, mungo fazole, klíčení, ječmen, semolina, celozrnné obiloviny, výhonky, enzymy, chia semínko, čočka, lískové oříšky, loupaný hrách, počítání kalorií, rychlá jídla, půlený hrách, GI, jak ohřívat jídlo, jak restovat semínka, jak na klíčení, zelená čočky, vaření čočky, slunečnicová semínka, oligosacharidy, ořechové mléko, jak dlouho namáčet luštěniny, zdravý jídelníček, jak aktivovat ořechy, co jíst, jak oloupat mandle, slunečnicové semínko, adzuki, jak začít, makadamy, nápoje, jak uvařit čočku, konopí, svačiny, větry, vlašské ořechy, tygří oříšky, mikrovlnka, kešu oříšky, ohřívání jídla, pražené ořechy, kváskové pečivo, co pít, glykemický index, oběd, glukóza, grahamový, piniové oříšky, jak uvařit mungo, vícezrnný, fermentace, šáchor, jednozrnka, mouka, jak aktivovat semínka, cereální, vyvážený jídelníček, semínka, rychlovky, celozrnné pečivo, burské oříšky, sezamové seminko, pšenice, namáčení fazolí, špalda, čerstvé jídlo, nadýmání luštěniny, jak vařit obiloviny, trávicí problémy, jak na luštěniny, antinutriční látky, arašídy, zeleninový vývar, jak ohřívat zeleninu, luštěniny začátečníci, puriny, čočka beluga, kyselina fytová, fazole, andosperm, pekanové ořechy, ohřívání pokrmů, recepty, sezamová semínka, do práce, půlená čočka, jak pražit semínka, jak vařit cizrnu, oběd do práce, miso, vaření adzuki, kvašení, střeva, buráky, oříšky, aflatoxiny, azuki, ořechy, jak uvařit fazole, sluenčnice, snídaně, jak vařit hrách, zdravé potraviny, ovoce, vaření fazolí, žlutý hrách, jak uvařit afzuki, žito, jak oloupat ořechy, jak začít jíst jinak, cizrna, kalorie, svačinky, jak sestavit jídelníček, sezam, namáčení luštěnin, jak uvařit cizrnu, ohřívání jídel, vaření luštěnin, černá čočka, druhy fazolí, mungo, slupka, ořechové máslo, aktivace, prebiotika, namáčení, mandle, antinutrienty

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?