Domů Téma Namáčení

namáčení

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Jak začít s luštěninami (kolik, jak a s čím, aby nenadýmaly)

Nebojte se luštěnin! Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit, s čím kombinovat a kolik jich sníst, aby...

Ořechy – lískové, kešu, para, makadamiové, vlašské, mandle, arašídy, tygří

Lískové, kešu, para, makadamiové, vlašské, mandle a další oříšky. Jaké jsou jejich benefity, jak s nimi pracovat, jak je namáčet, skladovat a použít.
Téma: aflatoxiny, kyselina fytová, jak vařit luštěniny, gliadin, antinutriční látky, natto, kváskové pečivo, Klub Jíme Jinak, výhonky, jak klíčit semínka, luštěniny a nadýmání, kešu ořechy, vícezrnný, cizrna, nadýmání, řasy, pekany, těstoviny, obiloviny, kvašení, saturejka, makadamové ořechy, glykemický index, jak na luštěniny, stravitelnost, pesticidy, červená čočka, pinie, ořechové mléko, obilí, kamut, fazole, antinutrienty, oligosacharidy, glutenin, semolina, oves, tempeh, jak na klíčení, tofu, šáchor, adzuki, pšenice, jednozrnka, klíčky, začínáme s luštěninami, slupka, lektin, namáčení, jak začít jíst jinak, větry, klíček, nafouklé břicho, andosperm, makadamy, piniové oříšky, žito, burské oříšky, mouka, kešu, miso, lektiny, aktivace, kmín, čočka, majoránka, jak začít s luštěninami, Kombu, celozrnné pečivo, azuki, vláknina, hrách, para ořechy, luštěniniy, luštěniny, prebiotika, fytáty, fermentace, klíčení, obilné zrno, luštěniny začátečníci, bílá mouka, celozrnné obiloviny, arašídy, buráky, plynatost, cereální, plísně, mandle, bobkový list, lískové ořechy, ořechy, střeva, mungo, grahamový, tygří ořechy, tygří oříšky, pekanové ořechy, probiotika, ječmen, GI, glukóza, špalda, ořechové máslo, pražené ořechy, aduki, puriny, vlašské ořechy

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?