Zapečená zelenina

Pečený celer na voňavém fazolovém krému

Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontra...

Zapékané batáty

Zapékané batáty patří mezi skutečné delikatesy. Tato v sobě zahrnuje i obilovinu a luštěninu a navíc skvěle voní po čerstvých bylinkách. Vy a vaši blízcí s...

Řecká Gemista (plněná zelenina)

V tomto původně řeckém receptu je možné zužitkovat letní úrodu zeleniny. Název receptu gemista znamená v překladu z řečtiny plněný. Pro chuťovou autenticit...

Plněné batáty s kuskusem a cizrnou

Zapečené batáty s luxusní nádivkou z kuskusu, cizrny a hub shiitake. Lahodné jídlo, které je při použití bezlepkového kuskusu vhodné i pro celiaky.

Gratinovaný chřest

Gratinovaný chřest je vyloženě jarní záležitost. Tento rychlý recept by snad měl chutnat každému. Je voňavý, křupavý a jednoduchý.

Gratinovaná rajčata

Máte velkou úrodu rajčat a hledáte inspiraci jak s nimi naložit? Zkuste toto lehké a voňavé letní jídlo, které si můžete připravit i na grilu.

Zapečený květák

Velmi jednoduchý a poměrně rychlý recept na lahodný květák, na kterém si určitě pochutná celá rodina.