PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !
Posledně jsme dospěli až k tvrzení, že T. G. Masaryka lze svým způsobem považovat za představitele dobové makrobiotiky.
Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !
Sice kuskus, hliva, mrkev,pórek batat ze zásob doma. Příloha žlutá redkev, pickles zelí, řepa, daikon. Posypka sezam, mungo, řeřicha. Dobré a jednoduché, rychle. Blanka
Podařilo se nám uchovat semínka: cukr. hrášku a hrášku, keříč. a pnoucích fazolí, kopru, ředkviček, lichořeřišnice, afrikánů, měsíčku, slaměnky, koriandru, dýní Hokaido (ale bez ručního opylování), salátu, papriky, rajčat, pórku, šnytlík se vysemenil sám, rukola, několikametrové slunečnice pro ptáky, arašídy a cizrna (jen trošku jako ,,pokus”), cibuli ,,sazečku” (ale jak ji uchovat, při jaké teplotě/vlhkosti do dalšího roku)? To samé s česnekem, jak (teplota/vlhkost) na uchování sadby? Myslím, že jako začátečníkům, kteří se snaží již 3. rokem to je docela slušný výsledek.
Stevie a bazalka kvetla, taktéž máta, dobromysl, yzop, levandule aj. Ale nenapadlo nás schovávat semínka.
Ale nedozrála nám semínka okurek, cuket, mangoldu, kedlubny také netušíme, jak se semenaří, dokonce na několika bramborách se udělala semena. Stále je co se učit nového…, a tj. na tom to krásné. Příroda neustále něčím novým překvapuje.
Tady se resi, aby nedoslo ke krizeni…aby vam z oranzoveho hokkaida vyrostlo zase oranzove hokkaido….
Buďte první, kdo napíše komentář