Domů > Magazín Zrnění > Osobnost

Tomáš Garrigue Masaryk III.

Posledně jsme dospěli až k tvrzení, že T. G. Masaryka lze svým způsobem považovat za představitele dobové makrobiotiky.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

20
20

Jablíčka v kuzu

Jablka uvařená s voňavým kořením a zahuštěná kuzu jsou ideálním dezertem pro chladné dny, kdy je podáváme horká. V letních měsících stačí vychladit a máte ...

Česnekový krém z žampiónů a topinambur

Delikátní česnečka s vůní žampiónů je lahodná a krémová i bez smetany. Tuhle slavnostní polévku servírujeme rádi hostům, kteří vůbec netuší, z čeho se ten ...

Fialové knedlíky

Chcete zdravé, barevné a netradiční jídlo, které zaujme chutí i vzhledem? Vyzkoušejte fialové batátové knedlíky s tempehem a kimchi – měkké, jemně sladké k...

Pečené kaštany

Pečené kaštany jsou asi nejznámější úpravou. Jsou tradicí mnoha vánočních trhů u nás i ve světě a jejich vůně je nezaměnitelná. Doma je můžete udělat snadn...

Čočkové štamprle s jedlou krajkou

Pokud pořádáte nějakou slavnost, párty a chcete připravit pro hosty něco nového, zkuste tento finger food. Čočková pěna je jednoduchá a rychlá a krajka jí ...
kurz
26

Skvělé ceny pro účastníky Podzimního detoxu 2025 jsou připravené

Hurá, Podzimní detox je tu! Těšíme se na každý společný okamžik s naší úžasnou skupinou. Podělte se s námi o své úspěchy a kdo ví, možná ulovíte jednu z kr...