Domů > O nás > Pochvaly

Zhubla jsem, zlepšilo se i zažívání a atopický ekzém. (Olga)

Olga: Tak už jím podle Jíme Jinak asi měsíc a podařilo se mi zhubnout v pase a přes boky 5 cm a 2 kila. Není to moc, ale já mám z toho velkou radost! Taky mám víc energie, vždycky jsem po obědě byla hrozně unavená a musela jsem si dát kafe, teď ho nepotřebuju. Taky se mi zlepšilo zažívání a atopický ekzém, který se mi objevuje vždy po nějaké, době zatím zmizel a znovu se neobjevil. Mívám taky bolestivou menstruaci, ale tentokrát jsem to zvládla v pohodě bez prášku. Mám velkou radost, že jsem tyhle stránky objevila a určitě se budu snažit dál!

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Fenyklový dortík bez lepku

Pokud si libujete v používání nezvyklých ingrediencí do dezertu, pak se vám tento recept bude určitě líbit. Navíc je jako vždy bez lepku, cukru a živočišný...

Cizrnový krém s houbami

Jednoduchý zahřívací krém vhodný pro podzimní a zimní období. Kořenění i pikantní, sladký i kyselý.
klub
124
5

Listopad – plakátek na ledničku

Co v listopadu jíst nejvíc, co méně a co raději vůbec? Čemu se věnovat a na čem pracovat, abychom maximálně využili potenciál, který tento měsíc nabízí? Pl...

Podzimní fazolová omáčka s dýní a rýží basmati s quinoou (kompletní talíř)

V tomto videu se naučíme, jak do 30 minut udělat kompletní večeři nebo oběd. Uvaříme si luxusní omáčku s napařenou zeleninou a basmati rýži s quinoou. Oku ...

Pomerančové bochánky

Jednoduchý a rychlý dezert. který vám díky své vůni a chuti navodí sváteční atmosféru.

Bezlepkový podzimní koláč

Podzim je v plném proudu a není nad to provonět kuchyň dobrým dezertem. Tento koláč je bez lepku, cukru i mléka a příprava nezabere mnoho času.