Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Francouzská revoluce nejsou jen fakta, ale také emoce – rozhovorem s waldorfským pedagogem Tomášem Chvátalem

V rámci tématu Alternativní školství jsme v Zrnění připravili několik článků o různých školských systémech, a také rozhovor s učitelem na waldorfském lyceu v Praze, později v Semilech,  PhDr. Tomášem Chvátalem, PhD.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Halušky miš maš

Mám ráda jídla typu “míchanice”, tady je jedna z mých oblíbených. Pokud si uvaříme oves s předstihem, je jídlo i poměrně rychle hotové.

Domácí sardinské gnocchi – malloreddus

Domácí sardinské gnocchi malloreddus – klasika a srdcovka sardinské kuchyně. A když je venku nevlídno, je to ideální chvíle schovat se domů a užít si relax...

Semínkové bezlepkové karbanátky

Karbanátky bez masa, vajec, pečené v troubě a obalené ve směsi semínek. Zdravá pochoutka, kterou si můžete dopřát k zelenině, omáčkám, do sendvičů, jednodu...

Rychlé zeleninové sushi

Rychlé a jednoduché sushi, připravené během chviličky, skvělé jako zdravá svačina i občerstvení pro hosty.

Krémový sýr v barevném pepři

Krémový sýr v pepři připravíte během chvíle a zaručeně si pochutnáte. Skvěle se hodí ke kváskovému pečivu či křupavým krekrům.
13
2

Japonská kuchyně – 3. díl -nástroje a náhražky

Japonská kuchyně je směsicí tradice, přesnosti a srdce, a nástroje jsou klíčovou součástí tohoto kouzla. Ale pravda? Nemusíte mít sbírku drahých nástrojů, ...