Domů > O nás > Pochvaly

Jíst jinak si užívám společně s celou rodinou (Evka)

Evka: Ahoj Evi. Tento kurz som si kúpila pre veľký úspech hneď dvakrát po sebe a pre mňa a pre moju rodinku to boli opäť skvele investované peniaze do našeho zdravia. Varenie jedla sa tentokát chytili deti… synátor má 23 a dcéra 18. Zo začiatku bolo z mojej strany veľa toho perfekcionalizmu, ale teraz som si to začala veľmi užívať a mať z každej chvíle radosť. Začiatky boli také chaotické, ale ako sa naozaj vraví: kto chce, hľadá cestu :):):). Každý z nás je iný, ale čo mi priniesol kurz? Počas celého dňa má každý svoje povinnosti, ale večer si vždy nájdeme čas na spoločnú večeru a to je na nezaplatenie. Takto nejako som mala predstavu sa stravovať a aj žiť svoj život. Aj keď je dosť hektická doba, tak sa to dá zvládnuť. Čo sa týka nejakých “čísel”, tak sa mi podarilo schudnúť 3 kg, ale na celkovej postave je to dosť cm. Aešte sa chcem pochváliť. Minule sa začali tak nejak opäť riešiť naši príbuzní do tohoto našeho stravovania, a manžel len skonštatoval, že sa nikdy necítil vo svojom tele tak dobre a plný energie. Bolo to niečo úžasné. Vrelo všetkým odporúčam túto cestu. Je naozaj skvelá! A som veľmi rada,že som na teba Evi natrafila pred necelými 2 rokmi. Každý kurz, každý článok je pre mňa dalšou skladačkou pochopiť ako sa mám starať o svoje telo. ĎAKUJEM

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
30

5 jednoduchých tipů, jak jíst zdravě, a zároveň i levně

Máte omezený rozpočet? Sepsali jsme pro vás 5 praktických tipů, jak i přes to jíst zdravě a chutně. Není to vůbec složité.

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!