Domů > Magazín Zrnění > Téma

Makrobiotika a sport

Pozor, toto není návod, jak pomocí makrobiotiky stanout na olympijských stupních vítězů. Spíše jde o souhrn zkušeností, jak se kvůli novému životnímu stylu nemuset sportu vzdávat, jak najít tu pravou rovnováhu tělesné aktivity a odpočinku, jaký účinek mají jednotlivé disciplíny a také kde je hranice mezi sportem posilujícím a vysilujícím.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Co shodit 5 kg za 14 dnů? 😍

Sezóna plavek začne brzy. Máme chutný jídelníček, skvělé recepty, videa, jemné cvičení - a samozřejmě živou podporu a motivaci. Už za 2 týdny uvidíte výsledky. Mrkněte na výzvu Hubneme do plavek a naskočte!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

14

Artyčok a jeho léčivá síla

Věděli jste, že artyčok pochází ze Středomoří a již po staletí se využívá jeho léčivá síla? U nás ještě není tak běžně rozšířený a většina lidí netuší, jak...

Mungo omáčka

Tato jarní svěží omáčka je skvělá nejen na těstoviny, ale rozumí si i s pečeným tofu a tempehem. Jak si jí zařadíte do vašeho talíře vy, bude záležet pouze...

Goji bochánky

Další varianta oblíbených rychlých “hromádek”, skvělá jako sladká svačinka nebo pohoštění ke kávě nebo čaji. Tento dezert je bez vajec, mléka a...

Indiánci jinak

Chystáte pohoštění či vám jen chybí klasické zákusky? Potom není nic jednoduššího, než si jeden takový připravit doma. Je bez cukru, lepku, vajec i mléka a...

Bylinky pro krásu

Každou z nás asi někdy potrápila pleť, začaly nám padat vlasy nebo se lámat nehty. Kromě zdravé a vyvážené stravy si můžeme trochu pomoci tím, že se zaměří...

Krémové tofu s mandlemi, zeleninou a ječmenem

Tento recept jistě přesvědčí i odpůrce tofu o tom, že z něj lze vykouzlit lahodné skvělé jídlo. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.