Domů > O nás > Pochvaly

Manžel ochutnal a jaksi nezbylo (Marie)

Marie: Dobrý den, Evo. Děkuji, že jsem díky Jíme Jinak našla obrovskou svobodu. Úžasný pocit, že můžu jíst, až když mám hlad, že je to vše taková barevná kouzelná hra. Spoustu ingrediencí jsem znala, ale neuměla je používat. Já, která jsem ráno smlouvala s budíkem každou minutu, vstávám a vařím polévku a nemůžu se dočkat, až v práci otevřu termosku. Mnohokrát jsem vařila jídlo hned dvakrát, protože manžel ochutnal a jaksi nezbylo :)) Váha mi jde nádherně dolů, sladké mě nechává chladnou, můžu si vzít i podpatky, protože mě nebolí kotníky. Máte můj velký obdiv a úctu. Děkuji.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...