Domů > O nás > Pochvaly

Manžel ochutnal a jaksi nezbylo (Marie)

Marie: Dobrý den, Evo. Děkuji, že jsem díky Jíme Jinak našla obrovskou svobodu. Úžasný pocit, že můžu jíst, až když mám hlad, že je to vše taková barevná kouzelná hra. Spoustu ingrediencí jsem znala, ale neuměla je používat. Já, která jsem ráno smlouvala s budíkem každou minutu, vstávám a vařím polévku a nemůžu se dočkat, až v práci otevřu termosku. Mnohokrát jsem vařila jídlo hned dvakrát, protože manžel ochutnal a jaksi nezbylo :)) Váha mi jde nádherně dolů, sladké mě nechává chladnou, můžu si vzít i podpatky, protože mě nebolí kotníky. Máte můj velký obdiv a úctu. Děkuji.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Batátové máslo

Velmi jednoduchý a obyčejný recept, který možná zaujme milovníky obyčejného chleba s máslem. Trošku pepře a pažitka, domácí pečivo a pochoutka je na světě....

Cítíte nepřirozeně silný strach a obavy? Možná vás potkal záchvat úzkosti

Záchvat úzkosti je velmi silný negativní prožitek. Kde se berou pocity strachu, obav a úzkosti, které jsou jeho součástí? Jak můžeme obnovit emoční rovnová...
118
27

Přírodní léčba kašle

Dráždivý kašel je velmi nepříjemný a chceme se ho nejdříve zbavit. Lékárenské přípravky nejsou levné a mnohé mají nepříjemné vedlejší účinky. Zkuste na kaš...

Tofu s hatcho miso omáčkou

Výborné pikantní, kořeněné jídlo s jednoduše upraveným tofu, které krásně doladí pokrm a jde skvěle dohromady s chuťově výraznou omáčkou.

Rapini – chutná zelenina nabitá zdravím

V mých podzimních a zimních receptech jí najdete často. Tato listová zelenina se italsky jmenuje cime di rapa, česky rapini. Je rozšířená a historicky znám...

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejské rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá rodina má ten...