Domů > O nás > Pochvaly

Manžel ochutnal a jaksi nezbylo (Marie)

Marie: Dobrý den, Evo. Děkuji, že jsem díky Jíme Jinak našla obrovskou svobodu. Úžasný pocit, že můžu jíst, až když mám hlad, že je to vše taková barevná kouzelná hra. Spoustu ingrediencí jsem znala, ale neuměla je používat. Já, která jsem ráno smlouvala s budíkem každou minutu, vstávám a vařím polévku a nemůžu se dočkat, až v práci otevřu termosku. Mnohokrát jsem vařila jídlo hned dvakrát, protože manžel ochutnal a jaksi nezbylo :)) Váha mi jde nádherně dolů, sladké mě nechává chladnou, můžu si vzít i podpatky, protože mě nebolí kotníky. Máte můj velký obdiv a úctu. Děkuji.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zbytkové knedlíky – univerzální recept pro levné a zdravé vaření

Zbylo vám trochu rýže, trochu jáhel, ovesná kaše a není toho dost na pořádné jídlo? Nevyhazujte je a udělejte z nich rychlé knedlíky. Nic nepřijde nazmar! ...

Tofu karbanátky s houbovou omáčkou

Rychlé, hřejivé jídlo, které spolehlivě zasytí. Ideální pro milovníky asijských chutí i všechny, kdo si rádi dopřejí trochu voňavého fusion vaření.

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.
Blog
klub
168
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?

Podzimní římské gnocchi

Gnocchi alla romana, tentokrát v podzimní verzi. Ingredience, které si spolu náramně rozumí.
171
34

Není skořice jako skořice. Nenechte se napálit!

Skořice má spoustu blahodárných účinků na naše tělo. I proto je stále častěji součástí potravin, jídel i diet. Věděli jste ale, že existují dva druhy a jed...