- 200 g veganského salámu
- 100 g kyselého zelí
- půlka cibule
- 3 lžíce mraženého hrášku
- 150 g tofunézy
- gomasio
Postup
- Mražený hrášek povaříme a necháme vychladnout.
- Salám nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kousky nakrájené kyselé zelí, hrášek, tofunézu a vše promícháme.
- Pokud je salát málo slaný, je možné ho dosolit gomasiem.
- Také je možné ho upravovat podle vlastních chutí – přidat více kyselého zelí nebo více tofunézy apod.
- My zkoušeli s na kostičky nakrájenou čerstvou okurkou a taky to bylo moc dobré.
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
Tip redakce: Luka dělala krekry podle Bioabecedáře, z našich stránek můžete vyzkoušet slané křupavé krekry či jiné slané pochoutky nebo domácí pečivo
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Komentáře
Výborné salát😋
Ďaľší “príznak” jesene je u mňa chuť na kyslé🙂tak tento šalát nesmie chýbať