Banány se považují za zdravé ovoce a dávají se dětem už od kolébky. My je ale nedoporučujeme. Nejenom, že nepůsobí příznivě na naše tělo, kvůli šlechtění jsou často napadány plísněmi, ale také z etických důvodů. Zamysleli jste se někdy nad tím, za jakých podmínek banány, které si kupujete, vyrostly? Ne? Pak vám tento článek rozhodně otevře oči!

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Více o Klubu

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

8 komentářů. Jak to vidíte vy? Napište komentář.

    • Jani, obávám se, že banány jsou tak specifické,…

  1. Ohledně pěstování bananů mohu potvrdit ..na Kostarice jsme…

  2. Zobrazit všech 8 komentářů
Předchozí článekBrokolicové kari špaldotto s mungo
Další článekJogurtový dip s pažitkou (vegan)