Domů > Zdravé recepty > Hlavní jídla > Těstoviny

Špagety Coleslaw

Uvařeno
bez sóji
bez mléka
bez vajec
sezóna podzim
sezóna zima

Salát Coleslav asi není třeba nikomu představovat. Já ho mám moc ráda, a tak se zrodil tento recept v teplé verzi. Použila jsem do něj domácí jogurt a výsledek nám moc chutnal. Doufám, že nezklame ani vás.

Ingredience
  • celozrnné špagety
  • daikon
  • listy daikonu (volitelné)
  • mrkev
  • cibule
  • červené zelí
  • domácí jogurt
  • olej
  • pepř
  • sůl
  • čerstvá cibulka

V minulosti jsem se zdravou stravou koketovala, ale neuměla jsem si sestavit jídelníč...

Recept na špagety ála Coleslaw

  1. Na pánev nalijte olej a přidejte nakrájenou zeleninu.
  2. Osolte, promíchejte a krátce zprudka zeleninu orestujte.
  3. Přidejte nasekané listy daikonu (můžete ho vynechat). Znovu orestujte.
  4. Přidejte jogurt, pepř a promíchejte.
  5. Uvařte špagety, sceďte a přidejte do pánve. Promíchejte a pokrm prohřejte pár minut.
  6. Posypte čerstvou cibulkou.
🌞 TIP: Sada na letní hubnutí - stáhni si hned teď ZDARMA.

Praktické

  • Nerozvařte zeleninu. Musí křupat a konzistencí připomenout salát Coleslaw.
  • Pro verzi bez sóji použijte jiný hustý rostlinný jogurt.
  • Pro bezlepkovou verzi volte bezlepkové těstoviny.

Obměna

  • Jelikož mám daikon ze zahrady, nasekala jsem i jeho listy. Můžete je klidně vynechat.
  • Můžete použít jakýkoliv kupovaný rostlinný jogurt místo domácího.
  • Můžete přidat jakoukoliv posypku.

Děti

  • S menším množstvím soli a oleje a bez pepře vhodné pro děti od 2 let.

PS: Jde zdravě hubnout a normálně jíst?

Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!

Ráda bych ukázala lidem, že veganská strava není jednotvárná, nudná a chudá, jak si bohužel mnoho lidí myslí. Jídlo pro mě má být zdravé a ne jednotvárné, skoro nemocniční. Mé recepty jsou určeny pro ty, kterým vaření z kvalitních ingrediencí, přináší radost, pro ty, co se nebojí experimentovat a chtějí poznat nové chutě, pro ty, pro ty co si rádi u sporáku hrají, pro ty co nepotřebují zasytit jen žaludek, pro ty co si najdou čas pro sebe i svojí rodinu a nebojí se do vaření investovat trochu času. Jste připraveni opustit vaší komfortní zónu? PS. Všechny fotografie v mých článcích a receptech jsou moje, nejsou stáhnuté z jiných webů, jsou to fotky jídel, které jsem připravila a fotila osobně.

9 lidí už poděkovalo za článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Nadívané Portobello

K podzimu patří houby a toto je malý nápad jak podávat houby portobello. Perfektní volba pro zdravou večeři nebo jako efektní předkrm, kterým zaručeně ohro...

Rolky z pekingského zelí

Tyto rolky jsou jednoduché, rychlé a výborné. U nás sklidily úspěch u všech, dokonce i u manžela, který je odpůrcem tempehu.

Plněné zelí

Tento recept si můžete obměnit podle vašich chutí. Jakákoliv zelenina, sezónní, vám obohatí uplně obyčejné zelí. Nám chutnalo, doufám, že ani vás recept ne...

Fialové batátové gnocchi

Krásně barevné fialové batátové gnocchi s pistáciemi a červenou čekankou. Nejen lahodné, ale i pohledné jídlo, které potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i...

Indická jogurtová pánev

Toto jídlo vás krásně zahřeje během chladných a pochmurných dnů podzimu a zimy. Koření je nezbytné, abyste dosáhli správné chuti, proto se snažte nic nevyn...

Houbové ravioli (fotopostup)

Lahodný recept pro milovníky italské kuchyně, domácích těstovin a dobrého jídla. Vyzkoušejte tyto ravioli plněné houbami, jistě si na nich pochutná celá ro...