Masala
Dahi Baingan – vrstvený kořeněný lilek
Dahi Baingan je indický pokrm s lilkem s jogurtem a kořeněnou masalou. Tento krémový lilkový pokrm doplněný tadkou je explozí pikantních a kořeněných chutí...
17
9
Kapustový „dort“ s tempehem
Rovnou podotýkám, že tento zelený dort je pro ČTYŘI osoby a ne pro dvě! Pokud je vás nedostatečný počet, raději si někoho k téhle dobrotě sežeňte nebo zvol...
26
17
Dal makhani – černé fazole s batátem a špenátem
V klasickém indickém receptu se používá máslo a kombinace čočky a černých fazolí. Nám moc chutná tahle zjednodušená rychlovka – velmi chutná omáčka s...
7
2
Cuketové curry masala
Pikantní, kořeněné jídlo na indický způsob, který můžete podávat jak s rýží, tak jen s plackami. Zpracujeme do něj trochu větších, lehce přerostlých cuket,...
Hlavní jídla
kurz
33
Tempeh Tikka Masala s rýží
Mírně pikantní, syté a lahodné jídlo plné zeleniny a bílkovin z tempehu.
8
6
Tempeh Tikka Masala
Mírně pikantní, syté a lahodné jídlo plné zeleniny a bílkovin z tempehu. Dá se dělat na nespočet různých způsobů a vždy je výborné!
Houbová Chana Masala s cizrnou
Čerstvé nebo sušené lesní hříbky se hodí nejen na tradiční houbovou smaženici, ale také do indické kuchyně. Zkuste je zkombinovat s garam masalou a kari a ...