Domů Téma Pečená zelenina

pečená zelenina

Pečený celer na voňavém fazolovém krému

Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontrastuje s...

Pečená zelenina s popencem a kopřivou

I když je jaro studené, stejně si ho dáme na talíř. V téhle podobě vás rozhodně zahřeje.

10 tipů, jak v kuchyni využít kořenovou petržel a pastiňák

Kořenová petržel patří do každého vývaru a správná svíčková se bez ní také neobejde. Je příjemně nasládlá, našemu tělu dodá draslík a vlákninu, řadí...

Pečená glazovaná zelenina

Potěšte svoje chuťové buňky slaďoučkou zeleninou. Takto upravenou ji vezmou na milost i zarytí odpůrci zeleniny.

Pečený květák s indickou omáčkou

Tento recept je pro milovníky exotiky, koření a pikantního jídla. Opravdu vás zahřeje a je jednoduchý i rychlý na přípravu.

Podzimní kaše s pečenou zeleninou

Lahodná rýžová kaše s vynikající pečenou zeleninou, která vás potěší a v chladných dnech i příjemně zahřeje.

Celerová pečínka

Pokud milujete celer a nevadí vám trochu času navíc strávit v kuchyni, určitě si pochutnáte. Je to voňavé a chutné jídlo, z mála ingrediencí...

Květák Manchurian gobi

Opravdu pikantní indo-čínský recept, jehož pálivost si samozřejmě můžete doladit sami podle své chuti. Ideální zahřívací jídlo pro chladné dny.

Marocký zimní cizrnový salát s quinoou

Lehký, jednoduchý a chutný salát pro chladnější dny s pečenou sladkou zeleninou a kořeněnou cizrnou.

Luxusní podzimní zelenina s pekany na sladu a skořici

Tato lahůdka je výtečným jídlem do sychravých dnů. Potěší mlsný jazýček dospělých i dětí. Měkkoučká dýně, křupavé kapustičky a oříšky a to vše ve...

Cuketové vějíře

V létě si můžeme dopřát krásně barevnou a svěží zeleninu, kterou opustíme po sezóně. Ovšem nyní je období cuket, rajčat a čerstvých bylinek, jako...

Pečené lilky z glazurou z misa a sezamu

Tento tradiční recept jsem si trochu přizpůsobila a dokonce i můj manžel se zeptal, kdy ho udělám znova. Není příliš fotogenický, tak se nelekejte...

Glazované cukety

Cuketa je geniální zelenina. Je naprosto univerzální a má spoustu pozitivních účinků na naše zdraví i štíhlou linii. Zkuste ji třeba v této nové...

Letní saláty jako od profíka v 6 krocích

Naučte se připravovat zdravé saláty na mnoho různých způsobů. Jako profík. Jednoduše. V 6 krocích. Naučíme vás svěží letní saláty, které jsou lehké, ale zároveň...

Pestrý teplý zimní salát s pečenou zeleninou

Jeden z luxusních zeleninových salátů pro chladné dny. Potěšíte jím každého, kdo miluje pečenou zeleninu!

Francouzské zeleninové Ratatouille

Toto jídlo je lehoučké, téměř bez práce, ze základních surovin a velice chutné. Dá se jíst jako příloha téměř k čemukoliv. Tato specialita pochází z...

Tahini-hořčičný dip na zeleninu i saláty (ze 4 ingrediencí)

Jednoduchý, rychlý a lahodný tahini dresink, který se hodí na cokoliv - od pečené zelenině, po saláty, buddha bowls, jako dip k namáčení, do...

Pečené křupavé zelí s česnekem

Takto připravené zelí je úžasná, křupavá lahůdka. Hodí se jako samostatný chod s dipem, anebo součást obědu či večeře.

Salát s pečenou zeleninou

Tento luxusní salát z pečené zeleniny potěší chuťové buňky každého a rozhodně neurazí ani jako občerstvení na oslavě nebo jakékoliv sváteční události. Raději zdvojnásobte...

Pečené plátky celeru a cibule s rýží a fazolovou omáčkou

Rychlé a chutné hlavní jídlo, které zvládnete uvařit během pár minut. Pochutnáte si na česnekem provoněných plátcích zeleniny, výtečně omáčce a napařené zelenině. Pozor!...
Téma: cherry rajčata, jak upéct zeleninu, pečená cibule, celiak, zálivka, kompletní talíř, dresink, balzamiko, sladká paprika, dresing, rýžová kaše, omáčka s fazolemi, římský kmín, pečený batát, zimní salát, syrová strava, bezlepkové menu, konopná semínka, řapíkatý celer, dip z tahini, fitness recepty, co uvařit s petrželí, jak použít petržel, rýže, veganská kuchyně, zelenina pečená, zeleninová jídla, jalapeno omáčka, hokaido dýně, zelí, krém, čerstvá petrželka, hořčice, hubnutí, čerstvý zázvor, luštěniny, čili, středomořská strava, bez brambor, sezamové máslo, veganské jídlo, kapustičky, indická kuchyně, použití petržele, čerstvé bylinky, strouhaný kokos, hořčičný dresink, Tamari, obiloviny, divoká zelenina, vegan pečeně, květák z trouby, cukety, pečínka, jablečný ocet, indické kari, bez mouky, zeleninové jídlo, pečená zelenina, dresinky k salátům, dresink na saláty, hlávkov, podzimní zelenina, hořčičný dresing, fazolový dip, proteiny, sladká mletá paprika, bulva celeru, cibule, bez mléka, bylinky, jak udělat dip, indické recepty, adzuki, kopřiva, umeocet, chuť na sladké, kořenová petržel, planá zelenina, oregáno, jídlo na podzim, tempeh, vlašské ořechy, citron, maizena, hokkaido dýně, cuketa, oběd, teplý salát, křen, online kurz Super saláty, street food, glazura, estragon, večeře, dijon hořčice, dresink na pečenou zeleninu, dýně z trouby, Klub Jíme Jinak, jak upéct dýni, popenec, bio citronová šťáva, jak na saláty, vegetariánství, okurek, jak upéct mrkev, dresing z tahini, smažený květák, čerstvá chilli paprička, dresing na pečenou zeleninu, velké fazole, červená řepa, cukína, batáty, glazované cukety, sezamová semínka, buddha bowl, dip na salát, sezóna podzim, dresink na salát, petrželová nať, bazalka, tofunéza, salátová zálivka, chilli paprička, paleo, máslová dýně, sladká zelenina, dip na pečenou zeleninu, citrónová kůra, vitarián, tahini, kešu, pečené kapustičky, koření, dresing k pečené zelenině, podzimní salát, quinoa, tofu, koriandr, Jalapeno, bulvový celer, rozmarýn, hlávkové zelí, pečená cizrna, fazolový krém, salát, pečený lilek, dresing na salát, mezinárodní kuchyně

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?