Podzim

Zimní kořeněný talíř

Tohle jídlo příjemně zahřeje i nasytí. Lehký rychlý pokrm, který v chladných zimních dnech přijde vhod.

Zahřívající pohankové rizoto s řepou a dýní

Potřebujete se zahřát! Připravte si rizoto z pohanky, červené řepy a dýně – recept plný zdravých surovin a lahodných chutí. S tímto receptem si rychl...

Italské vánoční cannelloni (fotopostup)

Pokud vyzkoušíte, dejte vědět. Recept je delší, a proto je i sváteční a určitě i na Vánoce nezklame.

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...

Baozi jinak

Máte rádi čínské plněné knedlíčky baozi? Vyzkoušejte je v jiné, zdravější verzi.

Černý talíř

Vyzkoušejte tento rychlý, jednoduchý a lahodný recept obsahující černou rýži a fazole. Pochutnáte si a zároveň uděláte něco pro posílení vašich ledvin.

Zimní Kung Pao (vegan)

Pikantní voňavé jídlo, které vás zahřeje, taková je tato variace na oblíbené Kung Pao. Dejte vědět, jak vám chutnalo.

Scissor noodles s krémovým kimchi

Krémový, rychlý, lahodný, přesně takový je tento pokrm. Domácí nudle s pikantní omáčkou, které potěší každého milovníka kimchi a těstovin.

Tofu scissor těstoviny

Hedvábné tofu se dá použít i na těstoviny ve stylu fusion, ne zrovna italské, ne zrovna asijské. Výsledkem je krémový a lahodný pokrm jen z několika jednod...

Podzimní římské gnocchi

Gnocchi alla romana, tentokrát v podzimní verzi. Ingredience, které si spolu náramně rozumí.

Čajot s tempehem

Objevte jednoduché a přitom nečekaně lahodné jídlo, ve kterém se jemnost čajotu spojí s výraznou chutí tempehu. Vzniká tak lehká, voňavá směs, která vás př...

Miso polévka s kaštany

Kaštany jsou ceněny pro svou přirozenou sladkost a měkkou texturu a často se objevují v pokrmech oslavujících podzimní chutě. Nejsou každodenní ingrediencí...