Podzim

Černý talíř

Vyzkoušejte tento rychlý, jednoduchý a lahodný recept obsahující černou rýži a fazole. Pochutnáte si a zároveň uděláte něco pro posílení vašich ledvin.

Zimní Kung Pao (vegan)

Pikantní voňavé jídlo, které vás zahřeje, taková je tato variace na oblíbené Kung Pao. Dejte vědět, jak vám chutnalo.

Scissor noodles s krémovým kimchi

Krémový, rychlý, lahodný, přesně takový je tento pokrm. Domácí nudle s pikantní omáčkou, které potěší každého milovníka kimchi a těstovin.

Tofu scissor těstoviny

Hedvábné tofu se dá použít i na těstoviny ve stylu fusion, ne zrovna italské, ne zrovna asijské. Výsledkem je krémový a lahodný pokrm jen z několika jednod...

Podzimní římské gnocchi

Gnocchi alla romana, tentokrát v podzimní verzi. Ingredience, které si spolu náramně rozumí.

Čajot s tempehem

Objevte jednoduché a přitom nečekaně lahodné jídlo, ve kterém se jemnost čajotu spojí s výraznou chutí tempehu. Vzniká tak lehká, voňavá směs, která vás př...

Miso polévka s kaštany

Kaštany jsou ceněny pro svou přirozenou sladkost a měkkou texturu a často se objevují v pokrmech oslavujících podzimní chutě. Nejsou každodenní ingrediencí...

Onigirazu

Onigirazu je jakýmsi křížencem mezi sushi, onigiri a sendvičem. Sympatické je, že náplní může být nekonečno, záleží jen na naší fantazii a chuti. Navíc se ...

Zapečený talíř

Chuťově vynikající a jednoduché jídlo. Jen navrstvíte jednotlivé vrstvy do formy, dáte do trouby a v mezičase si můžete připravit třeba chutný salátek.

Kimchi Donabe

Jednoduchý recept z jednoho hrnce, který vás krásně zahřeje v chladných dnech.

Pečená hlívová kotleta

Vynikající houbový řízek pečený v troubě. U nás měl úspěch, doufám, že zachutná i vám.

Fazolový nákyp

Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...