Umeocet

Batátové halušky s “bryndzou” a vypraženou “slaninou”

Halušky s bryndzou a slaninou jsou prostě klasika, ale lze ji připravit i jinak, a to nejen bez mléka, ale i bez masa. Na této zdravé variantě si zaručeně ...

Mřížkový country koláč

Ochutnejte slané mřížkové koláče, které nejen dobře vypadají, ale i chutnají. Můžete jimi překvapit návštěvu, jsou také skvělou volbou pro zdravou svačinu ...

Rychlé a jednoduché čínské nudle

Jednoduchá “Čína” z mála ingrediencí, skvělá volba pokud nestíháte a potřebujete mít jídlo během pár minut na stole.
23
2

Rýžový krém s houbami a tofu

Jednoduchý, rychlý, bezlepkový pokrm, ve kterém křupavé tofu krásně kontrastuje s hedvábnou strukturou rýžové kaše, to vše báječně doladěné výraznou omáčko...

Tempeh katsu

Receptík ve stylu fusion, který v sobě snoubí indickou a japonskou kuchyni a k tomu osobní interpretaci.

Tofu Oktoberfest

Marinované tofu doplněné skvělou podzimní zeleninou, pohankou a čočkou. Barevné, voňavé a pikantní jídlo vhodné pro podzimní dny.

Yin a Yang fazole s rýží a žampiony

Jednoduché a chutné, přirozeně bezlepkové jídlo, skvělé třeba jako zdravá rychlá večeře. Fazole Yin a Yang jsou nejen na pohled atraktivní, ale také velmi ...

Polévka z pytlíku

Ano, je to polévka z pytlíku, ale ne taková, jaká vás okamžitě napadne. Takovou určitě na stránkách nenajdete. Použijeme pytlíček čaje Yogi. Když jsem si p...
52
6

Polévka s kroupami

Nechutná vám jednoduchá ranní polévka s miso pastou? Zkuste tuhle rychlou ale velmi lahodnou polévku na cibulovém základu. Hodí se skvěle i jako obědová po...

Košíček Červené Karkulky

Tyto červené košíčky potěší nejen oko, ale i chuťové pohárky – ideální pro slavnostní chvíle, oslavy nebo kdykoli chcete své hosty hýčkat a překvapit něčím...

Beluga na švestkách

Podzim se blíží a já si konečně začínám užívat jeho plodů a barev. Pokud máte rádi zajímavé a nezvyklé kontrasty chutí, určitě vyzkoušejte.

Řepové nokokoule s napařenou brokolicí, pestem z natí a tofu posypkou

Vydatné, chutné a krásně barevné, takové jsou “nokokoule” s pestem z natí, napařenou brokolicí a tofu posypkou. Hlavně červená řepa je vděčná a...