PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Ph.D. MartinFranc se věnuje dějinám stravování 18.–20. století, zejména otázkám bádání o zdravé výživě v tomto období, Působí v Masarykově ústavu a Archivu AV ČR a v Ústavu pro soudobé dějiny AV ČR. Je členem výkonného výboru International Commission for Research into European Food History. Před lety mě takříkajíc dostal svou knihou „Řasy, nebo knedlíky?“, což je odborná práce pro širší veřejnost, po jejímž přečtení jsem věděl, že jejího autora musím jednou požádat o rozhovor pro Zrnění.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Marie, až si mě dojala, mám velkou radost,opravdu velkou radost. Jak z komentáře tak to přiložené fotky . Jsem ráda,že i tak jednoduché recepty zaujmou a udělají radost i vám 😘🙏🙏🙏
Domácí veganské alternativy jogurtů (sójový, kokosový, ovesný apod.) doporučujete? Např. k odpolední svačině a ne z lednice. Zatím bohužel moc netoleruji fermentovanou zeleninu a říkám si, že můj mikrobiom asi musí dost strádat. Možná by mi pravidelná konzumace mohla pomoct s refluxem i chronickým průjmem? Uvažuji o pořízení fermentoru a přípravě domácích nejogurtů. Děkuji :)
Málokdy se povede, že jsou všechny ingredience doma v bio kvalitě. Dnes si ale opět pochutnávám a myslím na Tebe, Věrko, s láskou. Díky
Dobrý den, Vierko, je až k neuvěření, jak lahodný může být takovýhle naprosto bezpracný dezert. Úplný balzám pro lenocha na vaření, jako jsem já.
Děkuji!!!
Katuš, vpřed! ❤️🍀🎉
Buďte první, kdo napíše komentář