PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Ph.D. MartinFranc se věnuje dějinám stravování 18.–20. století, zejména otázkám bádání o zdravé výživě v tomto období, Působí v Masarykově ústavu a Archivu AV ČR a v Ústavu pro soudobé dějiny AV ČR. Je členem výkonného výboru International Commission for Research into European Food History. Před lety mě takříkajíc dostal svou knihou „Řasy, nebo knedlíky?“, což je odborná práce pro širší veřejnost, po jejímž přečtení jsem věděl, že jejího autora musím jednou požádat o rozhovor pro Zrnění.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Skvělé, s tou toskánskou kapustu si někam hlavu, ta je teď mimo sezónu. Vrátí se na podzim a v zimě. I z fotky je vidět,že to máš perfektní 👍🤩
Já si doteď nejsem třeba jistá produktem ,,psí sádlo,, maže se s tím pes? při kterých problémech? Nebo to škvaří ze psů? No ale tím bych se pak nemazala já. (pozn. u nás v dědině se v minulosti psi jedly, tak to není až takové sci-fi) Nebo existuje bylina s názvem pes stejně jako koňský kaštan. Pro mě je to už několik let velká záhada.
Mňam🤩, super polievka nemala som čierny kel tak je obyčajný a fazula červena
Mňam🤩, ďalšia super polievka, nemala som čierny kel, tak som dala obyčajný a fazule červené 😁
Buďte první, kdo napíše komentář