Domů > Jak začít > Nejčastější dotazy

8. Buď a nebo

Buď budu dělat Jíme Jinak na 100%, anebo s tím nebudu vůbec začínat. No, jestli to tak chcete… ale co zkusit být na sebe milejší? Mrkněte na video.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

22 lidí už poděkovalo za článek.

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Bezlepkové perníkové sušenky

Jednoduché, lahodné a rychle hotové sušenky, které provoní váš byt a jsou skvělé k čaji nebo kávě. Díky použitým ingrediencím jsou vhodné i při bezlepkové ...

Nenuďte se! Tvořte!

Slovo nuda určitě nepatří do mého slovníku. Nemám ráda nečinně sedět a koukat na televizi jen proto, že momentálně mě nic lepšího nenapadá. Mě toho bohužel...

Marinované tofu

Tento jednoduchý a rychlý recept je určen nejen všem milovníkům a zastáncům tofu, ale i ostatním, kteří k němu nějak nemohou najít cestu. Určitě stojí za v...

Špalda s dušenou zeleninou

Velmi jednoduché jídlo, ovšem i tak velice lahodné a plné chuti. Určitě nevynechejte dip, který výsledný pokrm nádherně doladí.

Potraviny pro klidnější menopauzu: výsledky studií

Některé potraviny dokážou výrazně zmírnit některé nežádoucí projevy menopauzy, například návaly horka. Pojďme se podívat na to, které to jsou na základě ko...

Knedlík z bezpluchého ovsa vařený v páře

Tenhle knedlík z celého zrna je mnohem sytější než klasika z bílé mouky. Tenhle knedlík je celozrnný, bez vajec, bez droždí, nekynutý, za to velmi sytý. Mí...