PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
K setkání s populární modelkou šedesátých let, šperkařkou a oděvní návrhářkou Natalií Kšajtovou-Faitlovou (nar. 1941) mě podnítila její útlá knížka Makrobiotika, její zakázané komnaty a já, která před nedávnem vyšla. Proto jsem si s paní Natalií nepovídala jen o ženské kráse či energetizující síle kvalitních šperků, ale o téměř třicetileté makrobiotické životní pouti a zejména o nedávné trpké zkušenosti, kdy téměř ochrnula následkem vstupu do „zakázané komnaty makrobiotiky“.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Oli, tento koláč se určitě nepeče 2 hodiny. Běžně lidé pečou maso několik hodin, tak proč ne koláč. A pak mnoho rodin má dnes solární panely, tak třeba pečou i zadarmo. Věřím, že jde upéct i v remosce, po vychladnutí se normálně krájí, tam není žádný problém. V létě je vhodnější varianta z kukuřičné krupice, recept je také tady na webu, s jáhlami bych nechala na pozdní léto.
Ahoj děvčata, stále tady pokukuji po tomto koláčku, ptotože jáhly a ovoce k sobě sluší. Jen mne odrazuje dvouhodinové pečení v troubě, které mají běžně příkon okolo
2400 W, pŕi dnešních cenách energie. Ten koláč se velmi prodraží. Pokud zachutná, nebude to v sezóně “jen jednou za čas”. Mám i remosku s pŕíkonem 580 W, z té však koláč nedostanu vcelku ven. O tomhle tu přemýšlím.
Buďte první, kdo napíše komentář