Cibule dává chuť velké části pokrmů, které vznikají v naší kuchyni. Má preventivní a léčivou sílu. Jak to ale udělat, aby ztratila svou schopnost způsobit problémy s nadýmáním a zároveň nepřišla o skvělou chuť, kterou předává celému pokrmu? Máme na to skvělý trik! Cibuli si s námi dávají i ti, kterým léta vadila kvůli žlučníku.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

👉 Přihlaste se, pokud jste s námi v programu. Nápověda.

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

Předchozí článekČerné potraviny posilují ledviny. Víte, které to jsou?
Další článek10 tipů, jak v kuchyni využít kořenovou petržel a pastiňák