- 1 větší pak Choi (pekingské zelí)
- půlka limetky nebo citronu
- olej
- sůl
- Pak Choi nakrájíme na proužky.
- Do pánve dáme olej, přidáme bílou část zelí, trochu posolíme a pomalu restujeme.
- Za pár minut přidáme zelenou část zelí a ještě chvíli restujeme společně do měkka.
- Pokapeme trochou šťávy z limetky a podáváme.
Kombinujeme
- Toto je výborná příloha k jakémukoliv pokrmu.
- Můžeme ho jíst samostatně, jako teplý salát.
- Restované pak Choi můžeme smíchat s kuskusem nebo bulgurem a máme rychlou večeři.
Děti
Salát dáváme dětem cca od 1,5 roku.
PS: Stále jen občas něco zkoušíš uvařit?
Co se do toho pustit pořádně a vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme kurz Podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o tebe 8 týdnů pečovat a podporovat tě na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.
Komentáře
Mnaaam ♥️
Výborná a hlavně rychlá příloha ♥️ mnam
Měli jsme s
KARBANÁTKY Z FAZOLÍ A MRKVE
DALMÁTSKÝ SALÁT
KVAŠENÁ ZEKENINA
KIMCHI
https://www.jimejinak.cz/karbanatky-z-fazoli-a-mrkve/
https://www.jimejinak.cz/dalmacky-salat/