- 1 větší pak Choi (pekingské zelí)
- půlka limetky nebo citronu
- olej
- sůl
- Pak Choi nakrájíme na proužky.
- Do pánve dáme olej, přidáme bílou část zelí, trochu posolíme a pomalu restujeme.
- Za pár minut přidáme zelenou část zelí a ještě chvíli restujeme společně do měkka.
- Pokapeme trochou šťávy z limetky a podáváme.
Kombinujeme
- Toto je výborná příloha k jakémukoliv pokrmu.
- Můžeme ho jíst samostatně, jako teplý salát.
- Restované pak Choi můžeme smíchat s kuskusem nebo bulgurem a máme rychlou večeři.
Děti
Salát dáváme dětem cca od 1,5 roku.
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Orestuji lehce hlívu ústřičnou, k tomu přidám pak choi, společně restuji do změknutí a dochutím trochou tamari omáčkou. Taky dobrota 😉
Dnes jsem donesla 2 kousky tohoto zelí a zkusila tento recept, avšak neměla jsem citrón 😮. Zkusila jsem tedy zpevnit cibulku osolit dodat bílé proužky Pak choi, česnek kurkumu , trochu pepře po chvíli přidala zelené části.. Chviličku ještě orestovala.. Dala na zbytek celozrnných palacinek, naklicene mungo fazolky a kimchi…. Večeře jak fík 👌😏🤗🤗… Toť má improvizace 😂😂