- 1 větší pak Choi (pekingské zelí)
- půlka limetky nebo citronu
- olej
- sůl
- Pak Choi nakrájíme na proužky.
- Do pánve dáme olej, přidáme bílou část zelí, trochu posolíme a pomalu restujeme.
- Za pár minut přidáme zelenou část zelí a ještě chvíli restujeme společně do měkka.
- Pokapeme trochou šťávy z limetky a podáváme.
Kombinujeme
- Toto je výborná příloha k jakémukoliv pokrmu.
- Můžeme ho jíst samostatně, jako teplý salát.
- Restované pak Choi můžeme smíchat s kuskusem nebo bulgurem a máme rychlou večeři.
Děti
Salát dáváme dětem cca od 1,5 roku.
PS: Víte už jak na zdravé cukroví?
My na Jíme Jinak ano! Naučíme vás chutné cukroví - bez cukru a 100% rostlinné! 💖 Mrkněte jak nahradit cukr ve vánočním pečení nebo se seznamte s perfektním plánem pečení zdravého cukroví. A myslíme i na vás, kterým dělá starosti lepek. Ochutnejte některý ze 40 receptů na bezlepkové cukroví.
Komentáře
Orestuji lehce hlívu ústřičnou, k tomu přidám pak choi, společně restuji do změknutí a dochutím trochou tamari omáčkou. Taky dobrota 😉
Dnes jsem donesla 2 kousky tohoto zelí a zkusila tento recept, avšak neměla jsem citrón 😮. Zkusila jsem tedy zpevnit cibulku osolit dodat bílé proužky Pak choi, česnek kurkumu , trochu pepře po chvíli přidala zelené části.. Chviličku ještě orestovala.. Dala na zbytek celozrnných palacinek, naklicene mungo fazolky a kimchi…. Večeře jak fík 👌😏🤗🤗… Toť má improvizace 😂😂