Domů > Sezónní tip

Rýžové těstoviny s červenou omáčkou à la kečup

Uvařeno
sezóna podzim

Potřebovala jsem rychle udělat jídlo, které bude chutnat i začátečníkům.

Michaela se na vysoké škole při výšce 162 cm dostala na váhu 84,7 kg a přivodila si tak krom komplexů z vlastního těl...

Rýžové těstoviny s červenou omáčkou a strouhaným uzeným tofu byly velmi rychlé a chutnaly i návštěvě, která není na zdravou výživu zvyklá.

PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

1 člověk už poděkoval za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Pečená dýně s pestem z medvědího česneku

Pečená zelenina s pestem z medvědího česneku je opravdu lahůdka. Využijte sezónu medvědího česneku a užijte si jeho zdravou a skvělou chuť – vyzkoušejte te...
42
13

3 nejoblíbenější světové podzimní polévky

Je tu podzim a s ním i ochlazení, únava, chřipky a úbytek energie. Pravý čas na podzimní polévky, které dodají energii, zasytí, uspokojí a zahřejí – ...

Houbová smaženice s mangoldem

Už nevíte, co s bujícím mangoldem a čerstvými hříbky? Pokud máte obojího dostatek, vyzkoušejte rychlou smaženici. Po té naší vám nebude těžko, protože je b...

Zapečené těstoviny s hlívou a tvarohem

S tímhle receptem zabodujete i u strávníků zvyklých na klasiku. Připravte si lahodné těstoviny s hlívou podle našeho receptu.

Fenyklové těstoviny

Fenykl je úžasná aromatická zelenina, která najde v kuchyni široké uplatnění. Dejte mu šanci a vyzkoušejte z něj třeba tuto lahodnou omáčku podávanou s těs...