Bílé sezamové semínko

Tempeh katsu

Receptík ve stylu fusion, který v sobě snoubí indickou a japonskou kuchyni a k tomu osobní interpretaci.

Domácí směs koření Za’atar

Tato směs koření a bylinek je velmi variabilní. Nezáleží jen na regionech, ale také na rodinách či kuchařích, kteří ji připravují a své recepty pečlivě taj...

Zelené Shishimai ve woku

Voňavý a jednoduchý pokrm z korejské kuchyně. Pokud patříte mezi milovníky pikantních asijských jídel, určitě si pochutnáte.

Goli Idli

Velmi chutné jídlo indické kuchyně, jemné kuličky z rýžové mouky, které jsou skvělé například jako příloha k různým omáčkám.

Tempeh po Marocku

Recept inspirovaný marockou kuchyní. Lehce nasládlá chuť a vůně koření ras el hanout tvoří úchvatnou kombinaci, kterou stojí za to zkusit.

Japonské Shishimai

Ideální pokrm pro milovníky japonské kuchyně, kteří hledají inspiraci na netradiční způsob přípravy zeleniny. Nechte se inspirovat a vyzkoušejte tento laho...

Geomeun kongjorim – sladké korejské fazole

Sladké a zároveň slané, přesně takové jsou tyto fazole, které jsou v Koreji oblíbenou přílohou. Jejich chuť je opravdu skvělá a potěší hlavně ty, co mají r...

Semínkové trojhránky

Křupavé a voňavé trojhránky, které lze chroupat jen tak nebo jako pečivo k omáčkám a krémům.

Zelený Ramen

Polévka Ramen je požitek. Dá se krásně obměňovat a tudíž není nikdy nudný.

Udon nudle ze strojku na těstoviny

Tentokrát jsem připravila verzi udon nudlí ze strojku na těstoviny. Je to lepší, rychlejší, bez námahy a hlavně jsou nudle všechny stejné, což se mi nikdy ...

Citronová kaše s pikantním tofu

Letní recept vonící po sušeném citronu, který využijeme i v zimních měsících do čajů a jako dochucovadlo.

Dušené shiitake

Recept je vhodný pro obohacení různých asijských receptů. Shiitake jsou lahodné houby, které dodají vašemu pokrmu jedinečnou chuť umami.