Na chia pudink:
- 25 g chia semínek
- 200 g mléka z celozrnné rýže
- 1 vrchovatou lžičku kávy Yannoh
- 1 čajová lžička datlového sirupu
Na krém:
- 2 lžíce oříškového másla (100% lískových ořechů)
- 2 čajové lžičky kakaa
- 2 lžíce rýžového amasaké
- 1 lžíce rýžového mléka
- lesní jahody
Jak připravit kávový chia pudink s amasaké krémem
- Smíchejte všechny ingredience na pudink a dejte do chladničky na několik hodin nebo přes noc.
- Vložte oříškové máslo s kakaem a amasaké do misky a dobře promíchejte. Postupně přidávejte rýžové mléko podle toho, jaké konzistence chcete dosáhnout.
- Vezměte již ztuhlý pudink z ledničky, navrch přidejte krém a nakonec jahody.
Praktické
- Chia puding klidně připravte večer a dejte do lednice.
Obměna
- Můžete použít jakékoli jiné ovoce.
- Kávu Yannoh můžete vynechat, pokud ji nemáte a nepoužíváte.
Děti
- Vhodné pro menší děti, těm nejmenším nedáváme kakao.
PS: Pojďme vařit podle jarního jídelníčku!
🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤
Buďte první, kdo napíše komentář