Cejlonská skořice

Ořechové dortíky bez lepku

Čekáte návštěvu a chcete připravit něco slavnostního? Potom jsou tyto dortíky ideální. Jsou bez lepku, cukru i mléka a zajisté si všichni pochutnají.

Crincles jinak (bezlepkové)

Když honí mlsná a není času nazbyt, tyto “popraskané sušenky” jistě přijdou vhod. Jsou bez lepku, cukru a mléka a k odpolednímu čaji jako stvoř...

Želé v čokoládě

Tyto plněné čokoládové bonbony připravíte doma během chvíle a zaručeně si pochutnáte. Jsou laděné do vánočních chutí, ale příchuť želé můžete obměnit dle s...
Dorty
klub
10
13

Vánoční dortík

Tento dortík laděný do vánočních chutí sice zabere trošku času, ale výsledek stojí za to. Voňavý korpus, lahodný krém a bohaté zdobení spolu totiž dokonale...
90
33

Není skořice jako skořice. Nenechte se napálit!

Skořice má spoustu blahodárných účinků na naše tělo. I proto je stále častěji součástí potravin, jídel i diet. Věděli jste ale, že existují dva druhy a jed...

Dvoubarevné sušenky

Dvoubarevné sušenky jsou rychlé na přípravu, jsou bez cukru, mléka a vajec a nejsou přehnaně sladké, jako ty kupované.

Makové sušenky (fotopostup)

Přírodní, jednoduché sušenky bez vajec, mléka a cukru, s velmi malým množstvím sladu. Jsou záměrně málo sladké, ale pokud patříte mezi milovníky sladkého, ...

Kakaový chia pudink

Když nás honí mlsná a není moc času, chia pudink to vždy jistí.

Bezlepkový podzimní koláč

Podzim je v plném proudu a není nad to provonět kuchyň dobrým dezertem. Tento koláč je bez lepku, cukru i mléka a příprava nezabere mnoho času.

Blondies s mákem (bez lepku)

Pokud máte rádi mák tak, jako já, jistě vás potěší tento rychlý dezert, který je navíc bez lepku, cukru, vajec i mléka. Není to klasická nadýchaná buchta, ...
Kaše
klub
23
32

Pohanková kaše s mákem

Perfektní vydatná kaši na zimní snídani. Zahřeje, je připravená za pár minut v jednom hrnci a je sladká i když v ní není přidaný žádný cukr. Že nemáte rádi...
26
5

TOP 7 druhů koření: dodají nejen chuť, ale také léčí

Koření by v našich kuchyních mělo mít nezastupitelné místo. Nejen že dodává chuť a vůni pokrmům, umožňuje méně solit, ale také bojuje proti řadě nemocí ...