Krém
28
1
Udělejte si podzimní dezert: 11 tipů na zdravé dobroty
Léto už je nenávratně pryč, nastupuje podzim a s ním i chladnější dny. K tomu patří i změna jídelníčku. A také dezerty, které nás příjemně zahřeji, uspokoj...
Zdravé recepty
klub
17
8
Fazolový hummus s pečenou mrkví
Vynikající pomazánka z fazolí a pečené mrkve, kterou můžete použít na pečivo, placky, ale také například jako dip k pečené zelenině.
24
4
Dýňová pěna
Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.
98
17
Cuketová česnečka
Cuketový krém s česnekem je lahodný a chutná smetanově, přestože v něm je pouze zelenina. V sezóně si tuhle polévku užíváme rádi a pravidelně, protože je t...
4
11
Jemný patizonový krém
Jednoduchý a lahodný recept, do kterého využijete úrodu patizonů. Jemný krém, který kontrastuje s křupavou posypkou a lehkou, nevtíravou pikantností gochuj...
32
Vedro útočí! 10 fit receptů, kterými se zchladíte
Osvěžte se, ochlaďte se, užívejte si parné dny zdravě! Jde to i bez přidaného cukru a útoku na vaší váhu. Máme pro pro vás 10 rychlých a osvěžujících recep...
33
31
Kakaový puding s třešněmi
Tento puding je opravdu výborný a jeho konzistence je perfektní. Recept pochází z knihy proslulého italského doktora F. Berrina.
99
10
Jemný čočkový krém
Krémová, sametová, rychlá a jednoduchá. Taková je tato luxusní bezlepková pomazánka z červené čočky, kterou si můžete vychutnat s kváskovým chlebem, placka...
Jarní předkrm
Jarní předkrm, kterým můžete příjemně překvapit hosty, pochutnáte si a při přípravě si krásně pohrajete. Můžete popustit uzdu fantazii a recept si obměnit ...
52
15
Silken pomazánka
Jednoduchá rychlá pomazánka skvělá s kváskovým chlebem nebo plackami jako zdravá svačina. Koření Za’atar si náramně rozumí s olivovým olejem, nešetře...
21
2
Pomazánka Za’atar
Pomazánka pro milovníky kontrastních chutí, ve které se krásně snoubí chuť koření Zaatar a sladkost rozinek. Skvělá pomazánka, která se kromě namazání na c...
9
2
Oranžový talíř
Syté jídlo, ve kterém najdete spoustu konzistencí, vůní a chutí. Postarají se o to bylinky a koření, proto je nevynechte.