Domů Téma Pikls

pikls

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejská rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Vitamín C – podzimní nezbytnost nebo přeceňovaný vitamín?

Začíná období chřipek, viróz a nachlazení. Ze všech stran se na nás hrnou informace, že jedině díky vitamínu C nebudeme nemocní, anebo když už...

8 tipů, jak se konečně zbavit nadýmání

Trápí vás nadýmání a trávicí problémy, i když jíte zdravě? Mrkněte na tyto tipy, jestli neděláte některou z následujících častých chyb...

Kořeněné pickles jablko-zelí-zázvor

Voní a chutná téměř jako štrůdl. Kvašené zelí a jablíčka v kombinaci s kořením a zázvorem jsou výbornou zahřívací a velmi chutnou kombinací kvašené...

7 nápadů, jak zatížit kvašenou zeleninu

Aby se pickles nebo-li kvašená zelenina podařila, musí být vždy ponořená pod hladinou šťávy. To ale může být někdy oříšek. Proto jsme sepsali našich...

5 tipů, v čem dělat kvašenou zeleninu a jak vybrat tu...

Na pickles (domácí kvašenou zeleninu) existuje spousta speciálních sklenic, kvašáčků, nádob a pružin, ale vystačíte si i s tím, co máte po ruce v...

Nevyhazujte slupky od melounu – udělejte z nich toto!

Milujete melouny a jejich slupky vyhazujete do koše? Chyba! Zkuste je naložit a vyrobit z nich tuto osvěžující dobrotu.

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Opěvovaná probiotika: dělají více škody, než užitku

Probiotika se až doteď považovala za velmi přínosná. Ale v poslední době se začíná objevovat čím dál tím více výzkumů, které ukazují, že s...

Pickles z řepy a daikonu

Červená řepa má nejvyšší obsah železa a mědi ze všech zelenin. Kvašení ji pozvedne ještě o úroveň výš. Pickles z řepy v kombinaci se...

Jak připravit domácí pickles (se solí, bez soli a s umeoctem)

Kvašená zelenina je tradiční způsob konzervace zeleniny našimi předky. Přináší nám spoustu zdravotních benefitů a taky zajímavou chuť. Naučte se, jak vytvořit pickles se...
Téma: co na nachlazení, střeva, kvašené okurky, druhy pickles, jak na pikls, vegetariánství, rostlinné jogurty, šípky, jak kvasit, časté prdění, ředkev, recept na nachlazení, čili, pomeranče, vitamin c šípky, ředkvičky v umeoctě, zavařená zelenina, krev, domácí kimchi, bakterie mléčného kvašení, meloun, přírodní vitamín c, nadýmání, sójová omáčka, Klub Jíme Jinak, mandarinka, šípkový čaj, eganství, vegetariánské recepty, řešení nadýmání, bolesti břicha, umeocet, bolest břicha, řepa, jak udělat kimči, zázvor, co jíst při trávicích problémech, slaný nálev, sezóna podzim, pickles z melounu, ATB, slupky od melounu, bez lepku, jablko, antibiotika, probiotika, nadýmavá zelenina, fermentování, fitness strava, zima, Hokaido, výroba pickles, plynatost, enzymy, děti, antioxidanty, citrusy, pickles se solí, proti nadýmání, kurděje, přírodní lék proti nadýmání, kvašené zelí, jogurt, chilli, jak jíst při nadýmání, rejuvelac, jak udělat pickls, střevní bakterie, low fod map, česnek, fermentace, vitamin c v potravinách, kvaení, vitarián, korejské kimchi, miso, střevní rovnováha, nadýmání jídlo, živá strava, bezlepková dieta, anýz, dýně hokkaido, paleo, zelí, syrová strava, kámen, střevo, melounové slupky, vláknina, zdravé střevo, chřipka babské rady, jídelníček nadýmání, čočka, kimchi, krevní tlak, chřipka, nádoby na pickles, kvašené, kvašení, kombucha, jak se rychle zbavit rýmy, vegan, lowfood, kefír, nachlazení babské rady, kvašená zelenina, vodní pickles, strava trávicí problémy, raw, čili pasta, jak připravit pickles, mrkev, kvašení zeleniny, imunita, vodní kvašení, kvašený meloun, jablečný ocet, stres, jak kvasit zeleninu, nakládaná zelenina, co dělat při problémech s trávením, miso pasta, recept pickles, příprava pickles, bolest v krku, závaží, nachlazení v těhotenství, nafouklé břicho, jak udělat pickles, zavařování, bez mléka, vitamíny, kvašáky, jak zatížit zeleninu, pružina, domácí kimči, čaj na nachlazení, jak vyléčit nadýmání, strava plynatost, kysané zelí, alergie na mléko, kondiment, vitariánství, mandarink, ovocný džus, chilli pasta, střevní mikrobiom, co jíst proti nadýmání, kolik vitaminu c, mléčné kvašení

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?