Raw
125
2
Jak správně skladovat vánoční cukroví, aby vydrželo až do Vánoc
Víte, jak správně uskladnit vánoční cukroví, aby se nekazilo? Jak to udělat, aby sušenky zůstaly křupavé a perníčky změkly? Jsou lepší plastové dózy, nebo ...
161
23
18 tipů, jak použít lahůdkové droždí
Máte doma lahůdkové droždí a nevíte co s ním? Inspirujte se, kde všude se dá použít, aby jídla chutnala zase trošku jinak! Můžete s ním nahradit chuť sýru,...
12
3
Přesnídávka nebo smoothie z ostružin
V teplých dnech vás ovocný koktejl nebo přesnídávka příjemně osvěží.
24
5
Salát z daikonu, okurky a kysaného zelí
Dnes jsem udělala salát ze samé strouhané zeleniny a rodina byla nadšena ze zcela “nového typu salátu”. Kokosový krém vyvolal dojem luxusní do...
Nakládaný patizon à la kvašáky
Patizonové kvašáky jsou snadné na výrobu a je to skvělý způsob, jak zužitkovat nadúrodu nebo jak zpracovat tužší kousky. Patizon sám o sobě nemá výraznou c...
16
1
Ostružinová zmrzlina bez cukru
Pokud ve vašem okolí roste víc ostružin než kolik dokážete během procházky sníst, vyzkoušejte ostružinovou zmrzlinu a užijte si poslední horké dny letošníh...
23
7
Jednoduchá melounová zmrzlina bez cukru
Fantastická melounová zmrzlina je taaak jednoduchá. Potřebujete na ní jen meloun! Můžete si ji vylepšit a upravit, máme pro vás několik typů, jak na to.
34
8
Pikantní kvašené cuketové řezy
Křehké a lahodné rychle naložené cukety. Alternativa kvašených okurek, která se skvěle hodí ke každému jídlu jako bohatý zdroj enzymů, vitamínů a minerálů ...
10
3
Jahodovo-rybízový zmrzlinový krém
V horkých dnech přijde k chuti zmrzlinový krém z ovoce a ořechů.
232
22
Nebezpečí zelených smoothie a šťáv – jsou nabité živinami, ale i riziky
Smoothie a zelené detoxikační šťávy zažívají boom. Možná o nich máte také představu, že jde o tu nejzdravější věc, kterou pro své tělo můžete udělat. Že je...
66
55
Nakládaná cuketa – na delší skladování
Cuketové kvašáky jsou rychle hotové a chtějí také celkem rychle zkonzumovat. Je tu však jednoduchá finta, jak si je připravit trvanlivé na celou zimu, když...
30
50
Nakládaná cuketa – kvašáky
Cuketové kvašáky nám moc chutnají. Vlastně sotva poznáme rozdíl od okurkových. Naučila nás je kamarádka Jitka, a protože máme vždycky víc cuket než okurek,...