Recepty pro celiaky
91
17
Pikantní fazolová paštika
Jednoduchá zdravá paštika bez masa, tentokrát v lehce pikantní verzi. Skvělá pomazánka na chleba nebo placky, výborná svačinka vhodná i jako jídlo s sebou ...
Osmahnutá rýže se zeleninou a tempehem
Rychlé jednoduché jídlo bez masa a lepku, skvělé pro začínající podzim.
16
5
Korejský Goguma bap
Jednoduchý a přitom lahodný recept inspirovaný korejskou kuchyní. Vyzkoušejte a uvidíte, že díky vynikající zálivce i obyčejná rýže s batátem bude mít neuv...
Rizoto na balzamiku
Balzamiko není jen kondiment na saláty, ráda ho využívám při vaření, protože varem dostane perfektní nasládlou příchuť. A ta krásně kontrastuje s hořkou če...
Lilkové půlměsíčky
Lilek nepatří mezi zeleninu, kterou bychom jedli každý den, ale když se objeví na zahradě nebo v bio bedýnce, je škoda ho nevyužít. Právě z lilku si můžete...
Podzimní tofu
S koncem léta se pomalu hlásí podzimní chutě – houby, čekanka a voňavé koření. V tomhle receptu se potkají s křupavým tofu a orestovanými mandlemi a společ...
Krémové dezerty
klub
21
7
Letní bezlepkové cupcakes
Vláčný korpus a lahodný krém. Přesně takové jsou tyto bezlepkové cupcakes, jejichž příprava není nikterak složitá. Ovoce na ozdobení můžete obměnit dle sez...
5
5
Patizonový salát
Zkuste připravit osvěžující patizonový salát plný zeleniny a luštěnin. Recept je jednoduchý, zdravý a perfektní na letní dny.
Řecká Gemista (plněná zelenina)
V tomto původně řeckém receptu je možné zužitkovat letní úrodu zeleniny. Název receptu gemista znamená v překladu z řečtiny plněný. Pro chuťovou autenticit...
Krémové dezerty
klub
59
37
Nepečený dortík s lahodným krémem a letním ovocem
Pro všechny milovníky ovoce, toto je recept pro vás. Spojení lahodného krému a čerstvých malin je to pravé v horkých letních dnech.
24
4
Celerový krém s cuketou
Jemný krém z celeru s restovanou cuketou. Snadný a rychlý recept, který si můžete dle libosti obměnit podle sezóny a vaší chuti.
Patizonová omáčka
Malá vzpomínka na mé dětství, kdy moje babička připravovala “těkvicový a fazolkový prívarok”. Já použila bílý patizon, protože se mu letos hodn...