tofu v kuchyni

Dubu muchim – brokolice s tofu

Dubu muchin je korejský recept, který můžete podávat jak teplý, tak vychladlý nebo jako přílohu. Je velmi rychlý a během deseti minut máte na stole výborný...

Tartar z červené řepy

Sezóna řepy je tady a tahle vděčná surovina se dá připravit na spoustu způsobů. Jedním z nich je i tento tatarák, ktery se báječně hodí k plackám a nebo to...

Tofu s jamajskou omáčkou

Jamajský jerk a asijské ramen nudle? Věřte, funguje to. Vyzkoušejte další z oblíbených fusion receptů a dejte vědět, protože mě tento pokrm přímo nadchl.

Veganská pomazánka Tirokafteri

Tentokrát se podíváme do řecké kuchyně a vyzkoušíme recept na sýrovou pomazánku Tirokafteri, ovšem ve zdravější verzi bez sýra. Je skvělá na chleba, k plac...

Citronová kaše s pikantním tofu

Letní recept vonící po sušeném citronu, který využijeme i v zimních měsících do čajů a jako dochucovadlo.

Žlutá rýže s kurkumou, zázvorem a glazovaným tofu

Tohle jídlo, i když vypadá velmi svěže, dokáže krásně zahřát. Kardamom, kurkuma a zázvor se postarají o jedinečnou výraznou chuť rýže.

“Rajská” HIT omáčka s těstovinami a tofu

Jednoduchá, rychlá a lahodná rajská omáčka bez rajčat, na které si můžete pochutnat i při histaminové intoleranci.

Jáhloto s uzeným tofu a dýní

Jednoduchá a výborná večeře vhodná při histaminové intoleranci, kterou budete mít díky její snadné a rychlé přípravě na stole během chviličky.

Kapusta s uzeným tofu

Jednoduchá a výborná večeře vhodná při histaminové intoleranci, kterou budete mít díky její snadné a rychlé přípravě na stole během chviličky.

Svíčková HIT omáčka s uzeným tofu

Variace na oblíbenou svíčkovou omáčku, na které si můžete pochutnat i při histaminové intoleranci.

Kuskus s křupavým tofu

Vyzkoušejte tuto lahodnou verzi s křupavým opečeným tofu v kombinaci s rozinkami a oříšky. Jídlo je jednoduché a rychlé na přípravu a zdravý oběd nebo veče...
7
26

Kompletní přehled druhů tofu a jejich použití v kuchyni

Přírodní, hedvábné, uzené, marinované, lahůdkové, ochucené… Jak se v nich vyznat? Které koupit a na co ho použít? Jak které chutná? Jaké jsou mezi ni...