- 300 g mouky T1 nebo pšeničné celozrnné polohrubé mouky
- 2 sladká jablka
- 100 g rozinek
- 60 g mandlí
- vanilka
- citrónová kůra z bio citrónu
- 50 g oleje
- 18 g prášku do pečiva
- skořice
- 100 g ovesného mléka
Jak připravit hromádky ála štrůdl
- Do mísy nastrouhejte jablka a citrónovou kůru.
- Nasekejte na hrubo mandle.
- Přidejte mandle a všechny ostatní ingredience do mísy k jablkům a lžící a pak rukou promíchejte.
- Na plech vystlaný pečícím papírem za pomoci lžíce sázejte hromádky.
- Pečte v troubě asi 20 minut na 190°C.
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA
Praktické
- Doba pečení bude záviset na vaší troubě.
- Používaejte kůru pouze z bio citrónů.
Obměna
- Jakékoliv rostlinné mléko.
- Pokud nejste zvyklí na přírodní sladkost, zkuste přidat slad nebo sirup.
Děti
- Dezert je vhodný pro děti od 2 let, ale pokud jsou již zvyklé na běžné pečivo či sušenky, můžete jim tuto zdravou alternativu nabídnout i dříve.
- Pozor na kusy mandlí.
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!







Komentáře
Když jsou rozinky na povrchu hrudek, mohou se spálit. Jak to řešíte? (Mám to vyzkoušené z jiných receptů, že se rozinky připalují).
Když jsou rozinky na povrchu hrudek, tak se mohou spálit (mám s tím zkušenosti z jiných receptů). Jak to řešíte?