- větší miska hruškových slupek a jadřinců
- 1 tyčinka skořice
- cca 7 hřebíčků
- 1,5 l vody
Jak připravit hruškový čaj
- Slupky dáme do hrnce, přidáme skořici a hřebíčky a zalijeme vodou.
- Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme pod pokličkou asi 15 minut.
- Čaj scedíme a můžeme podávat.
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
Praktické
- Použijeme slupky z čistých a zdravých plodů, z hrušek ze zahrádky nebo bio, kde jsme si jisti, že nebyly chemicky ošetřovány.
- Čaj je přirozeně dost sladký, netřeba ho přislazovat.
- Nejlépe chutná teplý, zahřeje na duši.
Obměna
- Stejným způsobem můžeme připravit čaj i z jablečných slupek.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !




Buďte první, kdo napíše komentář