- 600g cukety nakrájené na kostky cca 1×1 cm
- 3 cibule nakrájené na větší půlměsíce nebo kolečka
- 3 bílé papriky nakrájené na kolečka
- 1 marinované tofu nakrájené na menší kostečky
- sůl, olej, radegast 12′ (život je hořký bohu dík :-))
- marináda: 1/4 hrnku oleje, 2PL medu, 4 PL tamari, umeocet
Postup
- Cuketu, cibuli a papriku smažíme v hrnci s trochou oleje, posolíme, aby pustila zelenina šťávu.
- Cca po dvaceti minutách přidáme tofu, dalších 5 minut vaříme, poté přidáme marinádu.
- Ještě chvíli obracíme a nakonec přelijeme směs cca 100 ml piva, počkáme až se tekutiny vypaří a můžeme servírovat.
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
Praktické
- Dobrotu jsme si dávali spolu s čerstvě upečeným kváskovým chlebem a kvašákem.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Komentáře
Teda, takhle jsem si už dlouho nepochutnala 😊 Neměla jsem papriky, tak jsem místo nich dala kousek dýně a pár rajčátek od tety. Výsledný “sosík” mi moc chutnal, a tak jsem ho nenechala vypařit úplně. Bylo to dokonalé 👌
Výborný recept, takový letní, pohodový! 🥰