- 2 kulaté lilky
- olej
- citrónová kůra z bio citrónu
- česnek
- sušené oregáno
- balzamiko
- sůl
Recept na mlsný lilek
- Na suché pánvi opečte z obou stran na plátky nakrájené lilky. Dejte stranou.
- Na pánev dejte olej, nasekanou citrónovou kůru, prolisovaný česnek a sušené oregáno. Lehce osmahněte.
- Jakmile česnek začne vonět, přidejte balzamiko a krátce na prudkém plameni osmahněte.
- Do misky dejte vrstvu lilku a polijte marinádou, další vrstvu a znovu marinádu. Nakonec posypejte pažitkou.
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
Praktické
- Není třeba nic vážit, řiďte se počtem strávníků, velikosti vašich lilků a tomu přizpůsobte množství ingrediencí.
- Lilek patří k zeleninám, které nejsou základem našeho jídelníčku. Pokud vám ale rostou na zahradě nebo vám je dovezl farmář s bio bedýnkou, neváhejte si s nimi zpestřit jídelníček.
Obměna
- Místo sušeného oregána můžete použít majoránku.
Děti
- Větším dětem.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !







Buďte první, kdo napíše komentář