- 1 větší cuketa
- 1/2 dýně hokkaido
- olej
- 2 bobkové listy
- 4 kuličky nového koření
- zeleninový vývar
- kopr/medvědí česnek
- kokosové mléko
- umeocet
Postup
- Cuketu i dýni nakrájím na kostičky, osmahnu na oleji spolu se solí.
- Přidám bobkový list a nové koření, zaleji horkým vývarem a nechám dusit do změknutí zeleniny.
- Vytáhnu koření, přidám nasekaný kopr/medvědí česnek, kokosové mléko a dochutím umeoctem.
Obměna
- Místo dýně můžete dát batát, místo kopru mangold nebo i se zelenýma fazolkama toto jídlo chutná dobře (kdo by nemiloval kombinaci fazolek a kopru).
Kombinujeme
- Kompletní talíř vznikne přidáním uzeného tempehu.
PS: Stále jen občas něco zkoušíš uvařit?
Co se do toho pustit pořádně a vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme kurz Podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o tebe 8 týdnů pečovat a podporovat tě na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.
Komentáře
Vypadalo to divně, ale je to mňamka 😁 Dala jsem kopr a trochu zahustila škrobem. K tomu vařený Kamut ( ten mi chutná jako vařená kukuřice 🤔😀 ) Výborná rychlovka. Děkujeme 😊
Jednoduché a výborné :-)