Domů Téma Obilná kaše

obilná kaše

Pohanková kaše s mákem

Perfektní vydatná kaši na zimní snídani. Zahřeje, je připravená za pár minut v jednom hrnci a je sladká i když v ní není přidaný žádný...

Krémová jáhlová kaše s kaštany

Podzimní lahodná kaše pro velké i malé se sladkými kaštany. Když ji rozmixujete, budete mít lahodný krém!

Co jíst při nemoci (jídelníček pro nemocné)

Jste nemocní, nebo máte nemocné dítě a přemýšlíte, co mu dát k jídlu? Aby to tělo nezatížilo, ale naopak bylo lékem, dodalo energii a...

10 super tipů, jak v kuchyni využít amasaké

Amasaké je původně japonská receptura na přirozeně sladký fermentovaný krém z obilovin. Je tak slaďoučký, že s ním lze doslazovat kaše, zdobící krémy, zmrzliny,...

Jak správně připravit obiloviny. Většina lidí je vaří špatně.

Jak uvařit rýži, jáhly, kroupy, čirok a další obiloviny, aby nebyly tvrdé? Které obiloviny namočit a které jen propláchnout? Kolik dát vody? Je v...

Ječmenná kaše s mrkví a dýňovými semínky

Ječmen je skvělý při oslabeném trávení, posiluje totiž střeva, žaludek i slinivku. Kaši z něj běžně jedli staří Řekové a Římani. Je vydatná, dává...

Zdravá snídaně, která zasytí: miso polévka, ve které stojí i lžíce

Máte ráno velký hlad, ale zároveň chcete využít výhod miso polévky? Spojte kaši s miso polévkou a vytvořte si výbornou hustou polévku a kaši...

Sytá a rychlá snídaně: miso polévka a kaše 2v1

Skvělá zdravá snídaňová volba pro ty, kterým nestačí miso polévka na snídani, ale nemají čas si vařit ještě obilnou kaši. Toto je snídaně 2v1...

Mléčná krémová rýžová kaše

Ovesnou nebo jáhlovou kaši známe všichni. Ale zkoušeli jste už mléčnou rýži? Tuto mléčnou rýžovou kaši můžete podávat jako teplou snídani, která vás zasytí...

Dýňová quinoová kaše

Máte po ránu chuť na sladké? Jděte na to chytře. Tato kaše s dýní hokkaido uspokojí vaše mlsné jazýčky a nebude ani třeba ji...

„Carrot Cake“ ranní kaše

Kdo by odolal mrkvovému dortu? Tak právě takový nádech má tato ranní kaše. Je slaďoučká po mrkvi, s vůní koření a parádně krémová. Prostě...

Ovesná kaše makové panenky

Miluji mák, naši českou superpotravinu. Proto je tato kaše s mákem mým jednoznačným favoritem. Zkuste ji taky na snídani či svačinku. Jsem si jistá, že...

Zapečená kaše na snídani nebo svačinu

Venku je opět zima a já dostala chuť na něco zahřívajícího, pečeného. Tak jsem si místo klasické obilné kaše udělala trošku netradiční zahřívací verzi...

19 TOP tipů, jak využít sezamovou pastou tahini

Tahini nebo-li sezamové máslo se hodí téměř do každého receptu! Dodá krémovitost a pozvedne chuť každého pokrmu. Sdílíme s vámi 19 tipů, kam nejčastěji...

Rýžovo-jáhlová kaše (snídaně nebo dezert)

Potřebujete rychle dezert pro návštěvu nebo svačinu pro dítě? Pokud chcete vyrobit občerstvení a přitom se věnovat návštěvě a nestát u plotny, vyzkoušejte tento...

Rýžová kaše s natto a restovanou zeleninou

Kombinace rýžové kaše, zajímavě okořeněné zeleniny, natta a čerstvého salátu nás dostala. Vypadalo to jako docela rychlé obyčejné jídlo, ale shodli jsme se, že takovou...

Rýžová léčebná kaše – Congee

Tradiční čínská každodenní snídaně. Velmi výživná, dobře stravitelná a jednoduchá.

Jáhlová kaše

Naše oblíbená bezlepková varianta snídaňové kaše nebo lehké večeře.

Hladká kaše z rýže a jahel se sladkou zeleninou a dýňovým...

Oblíbená rychlovka v naší rodině. Kombinace jahel a bílé rýže a k tomu na sladko upravená zelenina jsou jedním z favoritů, který si žádají...

Jáhlovo-batátová „bramborová“ kaše

Když jsem objevila tento recept, přestala jsem toužit po bramborové kaši. Jáhlovo -batátová kaše je výborná příloha ke karbanátkům a je vhodná i pro...

Rýžová kaše s dušenou dýní

Velmi chutná snídaně, která bude chutnat hlavně dětem. Dýně má krásnou oranžovou barvu a výtečnou chuť. Nadchne vás nový způsob a chuť dušené zeleniny,...

Vločková kaše se „špekem“

Asi vás překvapí, že se tady vyskytuje slovo špek, ale když se začtete do receptu, zjistíte, že se o opravdový špek vůbec nejedná. Rychlá...

Rýžovo-kukuřičná kaše

Můj muž kukuřičnou kaši zrovna nemusí, ale tahle kombinace mu chutná moc. Ať chcete základ na dezert, kaši na snídani nebo rychlou večeři, určitě...

Rýžová kaše se slunečnicovými semínky

Ať jsme udělali jakoukoli kombinaci obilí a semínek v mlékovaru, vždycky nám zatím chutnalo. Další naše oblíbená je kombinace rýže a slunečnicových semínek. Můžete...
Téma: děti od roka a půl, jak vařit kroupy, zdravé sladidlo, večeře, kaše z obilovin, svačiny, jak vařit obiloviny, bezpluchý oves, mandle, co jíst po nemoci, pseudoobiloviny, ovoce, ječná kaše, original JJ, cejlonská skořice, tuk, dýně, dresink, polníček, pšenice, kokosové máslo, hummus, dlouhozrnná rýže, vločky, jak vařit pohanku, čím sladit, smoothie, cukroví, stir fry, bramborová kaše, fit strava, druhy obilovin, umeboši, sušený zázvor, bez mouky, oves, krém na cukroví, amasaké recepty, skořice, co snídat, celer, krém, zázvorová šťáva, svačinka, horečka, jáhlová kaše, co jíst při chřipce, bobkový list, vlašské ořechy, mléčná rýže, dýňová semínka, trouba, fitness strava, jak uvařit amarant, sezóna zima, amasaké nápoj, škrob kuzu, obilovina, kaše z jáhel, jarní cibulka, miso polévka, amasaké kaše, snídaňová kaše, rýžová kaše, kedluben, maková kaše, koriandr, kaše z ovsa, kaše naslano, obilí, jak uvařit rýži, cibule, trávení, jak uvařit kroupy, kaše nasladko, co jíst při nemoci, ovesné vločky, kaše se zeleninou, veganství, mandlová smetana, omáčka, jogurt, chuť na sladké, amazake, slaná snídaně, mrkvový dort, kaštanové pyré, natto, sezam, zmrzlina, Klub Jíme Jinak, bezlepková dieta, jak použít amasaké, basmati rýže, miso, půst, bezpluchý ječmen, congee, polévky, vegetariánství, quinoa, jak uvařit kuskus, jak vařit rýži, zdravá snídaně, jak uvařit čirok, zelenina, hustá polévka, žito, jak vařit jáhly, křupky, vod, umeboshi, jak začít, řasy, dvouzrnka, strava při nemoci, kaštany, jak uvařit polentu, amasaké, falešný špek, hnědá rýže, co s amasaké, ledový salát, rýže s mrkví, kysané zelí, muškátový oříšek, sladká kaše, salát, trávicí problémy, wakame, rýže, průjem, šlehačka, mák, carrot cake, kakao, lepkové obiloviny, bez brambor, amarant, jak uvařit pohanku, bolest břicha, jak vařit bulgur, máslo, kamut, oběd, snídaně, svačina, jablko, černá rýže, špek

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?