Podzimní recepty
30
14
Pečený květák s indickou omáčkou
Tento recept je pro milovníky exotiky, koření a pikantního jídla. Opravdu vás zahřeje a je jednoduchý i rychlý na přípravu.
91
4
Podzimní kaše s pečenou zeleninou
Lahodná rýžová kaše s vynikající pečenou zeleninou, která vás potěší a v chladných dnech i příjemně zahřeje. Ideální také jako zdravá snídaně.
Hlavní jídla
klub
46
46
Tofu s hatcho miso omáčkou
Výborné pikantní, kořeněné jídlo s jednoduše upraveným tofu, které krásně doladí pokrm a jde skvěle dohromady s chuťově výraznou omáčkou.
33
6
Kořeněná červená řepa
Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...
40
2
Fazolový nákyp
Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...
41
15
Pečená pohanka
Zapečená pohanka s houbami. Výborné a jednoduché podzimní jídlo, jehož chuť vás určitě nezklame.
33
16
Cizrnový krém s houbami
Jednoduchý zahřívací krém vhodný pro podzimní a zimní období. Kořenění i pikantní, sladký i kyselý.
Hlavní jídla
klub
70
21
Podzimní fazolová omáčka s dýní a rýží basmati s quinoou (kompletní talíř)
V tomto videu se naučíme, jak do 30 minut udělat kompletní večeři nebo oběd. Uvaříme si luxusní omáčku s napařenou zeleninou a basmati rýži s quinoou. Oku ...
Hlavní jídla
klub
15
5
Houby na talíři
Pokud si v kuchyni rádi hrajete, chcete se rozmazlovat nebo čekáte hosty, tento recept je nejen zajímavý na pohled, ale také velmi chutný a rychlý.
20
8
Chalupářská bašta
Recept na rustikální, chalupářské, podzimní jídlo. Tento mix barev a chutí typických pro toto roční období si určitě zamilujete.
47
26
Sytá zahřívací polévka
Sytá hustá polévka, která díky kombinaci uzené papriky a kokosového mléka překvapí svou lahodnou chutí. S kouskem kváskového pečiva skvěle zasytí.
Skořicová dýně
Netradiční recept z dýně pro milovníky chuťových kontrastů a pro všechny kdo se nebojí trošku v kuchyni odvázat od klasických chutí.