Přírodní tofu
Podzimní tofu
S koncem léta se pomalu hlásí podzimní chutě – houby, čekanka a voňavé koření. V tomhle receptu se potkají s křupavým tofu a orestovanými mandlemi a společ...
149
18
Tofu pomazánka s čerstvým česnekem
Recept pro ty, co nemůžou být bez pomazánek, jako já. Jarní a svěží pomazánka, kterou budete mít hotovou raz dva.
29
3
Gratinované tofu s rýží
Obalované pečené tofu s rýží a salátkem z fazolí. Tento recept může být obměňován podle sezony. Použijte jakoukoliv zeleninu, co máte k dispozici a kterou ...
72
16
Domácí tatarka
Rostlinnou domácí tatarku můžete připravit snadno a rychle. Oproti kupované bude bez cukru i konzervantů a pochutnáte si na ní jako na klasické. Po téhle v...
Jogurty
klub
16
13
Fermentovaný tofu tvaroh
Pokud chcete tofu posunout ještě o level výš co se týče živin i chuti, zfermentujte ho na výborný tofu tvaroh! Je to jednoduché a moc dobré – jak nas...
15
20
Kantonská veganská rýže
Pokud si také rádi občas připravíte recept připomínající živočišné jídlo, ne ze stesku po něm, ale prostě proto, že jste hračičky a baví vás experimentovat...
98
4
Medvědí pomazánka
Chcete být silní jako medvěd? Dejte si na jaře medvědí česnek jako to dělá on. Krásně zelená česneková pomazánka chutná jako tvarohová. Vyrobíte ji raz dva...
23
6
Kopřivová pomazánka
Mladé kopřivy jsou plné léčivých látek a minerálů. Jedna z cest, jak využít jejich detoxikačních schopností a obohatit si jídelníček, je přidat je do pomaz...
52
11
Ředkvičková pomazánka
Máte rádi tvarohové pomazánky, ale nemůžete mléko? Tak zkuste naši verzi bez tvarohu. Jednoduchá a rychlá pomazánka chutná dětem i dospělým.
20
14
Celozrnné kornouty s paštikou
Tyto jakoby kremrole, určitě neurazí nikoho z vašich hostů. Výborně se hodí k pohoštění a k různým svátečním příležitostem.
80
26
Veganský sýr nejen na zapékání
Sýr bez laktózy vhodný na zapékání a do jakýchkoliv pokrmů dle vaší fantazie. Sýr je vynikající i syrový, můžete si ho tedy vychutnat také např. s kváskový...
Hlavní jídla
klub
26
5
Tofu v růžové omáčce
Na pohled zajímavé, barevné a zároveň velmi chutné jídlo, se kterým si určitě vyhrajete. Recept je inspirovaný italským šéfkuchařem Antoninem Cannavacciuol...