Domů Téma špalda

špalda

Mouky, jak se v nich vyznat a k čemu je použít

Když se řekne slovo mouka, vybaví se vám určitě spousta různých druhů - špaldová, celozrnná, bílá, chlebová, bezlepková, hrachová, mandlová... Ale vyznáte se v...

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Brokolicové kari špaldotto s mungo

Stačí pár ingrediencí a moc dobrý, rychlý a jednoduchý recept na světě. Takové miluji. V tomto se kombinuje moje oblíbené ingredience: špaldové kroupy, brokolice,...

10 tipů, jak zařadit vlákninu do jídelníčku

Že je vláknina ve stravě důležitá a že jí v ČR obecně jíme málo, a proto jsme na předních příčkách co se týče rakoviny tlustého...

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Špaldový knedlík

Bezvadná náhrada za klasický houskový nebo bramborový knedlík. Hodí se ke gulášům a omáčkám.

Špaldové kernotto

Znáte špaldové kernotto? Jsou to šetrně obroušená zrna špaldy, která po uvaření vypadají jako ječné kroupy a přitom mají výbornou chuť. Výhodou kernotta je...

Špaldové kernotto

Špaldové kernotto vzniká šetrným obroušením zrn od tvrdé obalové vrstvy a proto není nutné kernotto před uvařením namáčet. Po uvaření vypadá jako ječné kroupy...

Výzkum: Jaká odrůda pšenice je nejlepší?

Kolem obsahu minerálů v obilovinách a o tom, která odrůda pšenice je pro nás nejlepší se vedou různé diskuze. Někteří tvrdí, že moderně vyšlechtěná špalda...
Téma: shitake, vegetariánské recepty, konjac, umeboshi, tofu tvaroh, tempeh starter, hatomugi, miso, vícezrnný, vegetariánství, kaše z obilí, knedle, celozrnná rýže, amarant, tempura, špaldové kernotto, tofu, mirin, děti, banča, bez laktózy, bez mléka, čirok, teff, kari koření, indické kari, kaše z vloček, bezlepková jídla, indická kuchyně, jablečná vláknina, večeře, glukóza, glutenin, humus, semolina, šitake, slad jojobovy slz, cizrnová mouka, glykemický index, online kurz Vánoce jinak, špaldoto, shiso¨, amarantová mouka, namáčení, slovníček, madre, jakou vybrat mouku, pšeničná bílkovina, fitness strava, lievito madre, batát, dhál, celozrnný chléb, online kurz Hubneme do plavek, pečivo, kinpira, bezlepkové obiloviny, indické curry, lepek, LM, semena, ječná mouka, stir fry, semínka, Kombu, obiloviny, andosperm, cizrna, müsli tyčinka, tekka, indické koření, celozrnné pečivo, seitan, pestrost, hojicha, shiromiso, mochi, pšenice, sója, GI, druhy mouk, klíček, caro, kukuřičná mouka, bezlepková dieta, slzovka, kaše z ovsa, gomasio, jak se vyznat v moukách, kokos, müsli, celozrnná mouka, žito, tygří ořechy, amasaké, střeva, melta, oves, kaše, hraška, congee, hiziky, mungo, celozrnné obiloviny, mandlová mouka, alfa alfa, pohanka, psyllium, celiakie, quinoa, celozrnné potraviny, hrachová mouka, cereální, kimchi, karob, kuskus, umeocet, oříšková mouka, daikon, špaldové kernoto, maizena, špaldový knedlík, žitná mouka, mouka, mandle, shiitake, carob, sezóna jaro, pohanková mouka, koji, otruby, fit strava, nigari, jak začít, glazování, těstoviny, soba, kvašení, suribashi, pesticidy, antinutrienty, alergie na mléko, celiak, soba nudle, ABKM, udon, Video, grahamový, müsli tyčinky, kukicha

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?