Domů Téma špalda

špalda

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Brokolicové kari špaldotto s mungo

Stačí pár ingrediencí a moc dobrý, rychlý a jednoduchý recept na světě. Takové miluji. V tomto se kombinuje moje oblíbené ingredience: špaldové kroupy, brokolice,...

10 tipů, jak zařadit vlákninu do jídelníčku

Že je vláknina ve stravě důležitá a že jí v ČR obecně jíme málo, a proto jsme na předních příčkách co se týče rakoviny tlustého...

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Mouky, jak se v nich vyznat a k čemu je použít

Když se řekne slovo mouka, vybaví se vám určitě spousta různých druhů - špaldová, celozrnná, bílá, chlebová, bezlepková, hrachová, mandlová... Ale vyznáte se v...

Špaldový knedlík

Bezvadná náhrada za klasický houskový nebo bramborový knedlík. Hodí se ke gulášům a omáčkám.

Špaldové kernotto

Špaldové kernotto vzniká šetrným obroušením zrn od tvrdé obalové vrstvy a proto není nutné kernotto před uvařením namáčet. Po uvaření vypadá jako ječné kroupy...

Výzkum: Jaká odrůda pšenice je nejlepší?

Kolem obsahu minerálů v obilovinách a o tom, která odrůda pšenice je pro nás nejlepší se vedou různé diskuze. Někteří tvrdí, že moderně vyšlechtěná špalda...
Téma: silken tofu, shoyu, vláknina, fitness strava, müsli, kmín, oříšková mouka, indická kuchyně, pšeničná mouka, tempura, špaldotto, kroupy, Nori, pečení, tofu, lahůdkové droždí, mungo fazole, tahini, vegan, kernoto, jak začít, topinambury, semolina, jáhlová mouka, falafel, glykemický index, bez masa, večeře, špaldové kernoto, semena, congee, stir fry, brokolice, tebi, tuřín, hatomugi, slané pečivo, celozrnná rýže, tekka, kukicha, celozrnný chléb, grahamový, quinoa, knedlík z obilí, šitake, umeocet, koji, LM kvásek, lepek, hraška, shiitake, taro, veganství, umepasta, kimpira, špalda, čirok, otruby, moči, mirin, obilné zrno, kimči, bezlepkové obiloviny, melta, ABKM, indické curry, arame, udon, bancha, pšeničná bílkovina, kukuřice, celiak, alergie na mléko, cibule, fazole, dvouzrnka, daikon, namáčení, kukuřičná mouka, agar, dhál, cizrnová mouka, soba nudle, mišutka, klíčení, pečivo, mungo, obiloviny, rýžová mouka, celozrnné rohlíky, tapioka, glutenin, hiziky, špaldové kernotto, pestrost, wasabi, mouka, batát, surobaši, rýže, vegetariánské recepty, kamut, probiotika, humus, grünkern, bez mléka, maizena, mouky, kokosová mouka, müsli tyčinka, indické koření, obilný knedlík, sója, slovníček, špaldový knedlík, kaše z ovesných vloček, glazování, alfa, konjac, ovesná mouka, umeboši, obilí, špaldoto, Kombu, umeboshi, bez lepku, nishime, cizrna, vodnice, celozrnné těstoviny, střeva, alfa alfa, žito, shitake, vícezrnný, kinpira, celozrnná mouka, kaše, gliadin, ořechy, ječná mouka, madre, teff, kvásek, žitná mouka, tofu tvaroh, banča, děti, kaše z ovsa, ovesné vločky

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?