Domů Téma špalda

špalda

Mouky, jak se v nich vyznat a k čemu je použít

Když se řekne slovo mouka, vybaví se vám určitě spousta různých druhů - špaldová, celozrnná, bílá, chlebová, bezlepková, hrachová, mandlová... Ale vyznáte se v...

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Brokolicové kari špaldotto s mungo

Stačí pár ingrediencí a moc dobrý, rychlý a jednoduchý recept na světě. Takové miluji. V tomto se kombinuje moje oblíbené ingredience: špaldové kroupy, brokolice,...

10 tipů, jak zařadit vlákninu do jídelníčku

Že je vláknina ve stravě důležitá a že jí v ČR obecně jíme málo, a proto jsme na předních příčkách co se týče rakoviny tlustého...

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Špaldový knedlík

Bezvadná náhrada za klasický houskový nebo bramborový knedlík. Hodí se ke gulášům a omáčkám.

Špaldové kernotto

Špaldové kernotto vzniká šetrným obroušením zrn od tvrdé obalové vrstvy a proto není nutné kernotto před uvařením namáčet. Po uvaření vypadá jako ječné kroupy...

Výzkum: Jaká odrůda pšenice je nejlepší?

Kolem obsahu minerálů v obilovinách a o tom, která odrůda pšenice je pro nás nejlepší se vedou různé diskuze. Někteří tvrdí, že moderně vyšlechtěná špalda...
Téma: kaše z vloček, špaldotto, seitan, obilí, LM, oves, jak začít, sladké pečivo, vodnice, pesticidy, wasabi, kaše z ovesných vloček, špaldové kernoto, indické koření, kukuřice, bílá mouka, příloha, sezóna zima, žitná mouka, polenta, nigari, fitness strava, alfa, bulgur, obiloviny, taro, silken tofu, kvašení, mungo fazole, amasaké, cibule, Video, alfa alfa, umepasta, quinoa, prebiotika, tuřín, wakame, oříšková mouka, jablečná vláknina, hrách, surobaši, vegetariánské recepty, umeboshi, mirin, falafel, konjac, Nori, celozrnné obiloviny, ovesné vločky, ječmen, rýže, tempeh starter, pšenice, tofu, celozrnná mouka, pohanka, mandlová mouka, ovesná mouka, celozrnný chléb, pečivo z bílé mouky, pšeničná mouka, sója, suribashi, Tamari, hiziky, čočka, jáhly, veganství, moči, bez lepku, kimpira, suribaška, alergie na mléko, glutenin, udon, kroupy, mungo, grünkern, rychlovka, brokolice, kukicha, žito, semínka, psyllium, kari koření, klíčení, vícezrnný, dhál, müsli tyčinky, lotos, kaše, bezlepková dieta, amarant, celozrnné pečivo, kvásek, caro, arame, celozrnná rýže, indické kari, sušenky, topinambury, blanšírování, bílé pečivo, soba, klíček, namáčení, celozrnné potraviny, hatomugi, hummus, kokos, gliadin, střeva, pečení, kimči, vegetariánství, sushi, tempeh, antinutrienty, semena, umeboši, arrowroot, rizoto, probiotika, mochi, glazování, mandle, kernoto, grahamový, obilný knedlík, kinpira, bez laktózy, mouka, umeocet, život, indické curry, banča, sezóna jaro, kváskové pečivo, nishime, slovníček, hraška, slad jojobovy slz, semolina, knedlík, soba nudle, online kurz Vánoce jinak, špaldové kernotto, Klub Jíme Jinak, lepek

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?