Domů Téma špalda

špalda

Mouky, jak se v nich vyznat a k čemu je použít

Když se řekne slovo mouka, vybaví se vám určitě spousta různých druhů - špaldová, celozrnná, bílá, chlebová, bezlepková, hrachová, mandlová... Ale vyznáte se v...

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Brokolicové kari špaldotto s mungo

Stačí pár ingrediencí a moc dobrý, rychlý a jednoduchý recept na světě. Takové miluji. V tomto se kombinuje moje oblíbené ingredience: špaldové kroupy, brokolice,...

10 tipů, jak zařadit vlákninu do jídelníčku

Že je vláknina ve stravě důležitá a že jí v ČR obecně jíme málo, a proto jsme na předních příčkách co se týče rakoviny tlustého...

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Špaldový knedlík

Bezvadná náhrada za klasický houskový nebo bramborový knedlík. Hodí se ke gulášům a omáčkám.

Špaldové kernotto

Znáte špaldové kernotto? Jsou to šetrně obroušená zrna špaldy, která po uvaření vypadají jako ječné kroupy a přitom mají výbornou chuť. Výhodou kernotta je...

Špaldové kernotto

Špaldové kernotto vzniká šetrným obroušením zrn od tvrdé obalové vrstvy a proto není nutné kernotto před uvařením namáčet. Po uvaření vypadá jako ječné kroupy...

Výzkum: Jaká odrůda pšenice je nejlepší?

Kolem obsahu minerálů v obilovinách a o tom, která odrůda pšenice je pro nás nejlepší se vedou různé diskuze. Někteří tvrdí, že moderně vyšlechtěná špalda...
Téma: večeře, pečivo z bílé mouky, shiitake, kaše z obilí, shiromiso, Nori, semena, bez mléka, špaldové kernotto, glykemický index, agar, knedle, soba nudle, semínka, špaldotto, nigari, ječná mouka, Dulse, bez laktózy, fermentace, kukicha, pesticidy, cereální, bez lepku, silken tofu, špalda, veganství, falafel, suribashi, celozrnné rohlíky, ABKM, wakame, arame, bezlepková jídla, indická kuchyně, bílá mouka, sezóna jaro, celiak, amasaké, müsli, lahůdkové droždí, kvašení, surobaši, suribaška, kimči, indické curry, udon, andosperm, vícezrnný, kyselina fytová, alfa, ovesné vločky, krupice, moči, kukuřice, konjac, vegetariánské recepty, taro, pohanková mouka, celozrnné obiloviny, kroupy, slovníček, fazole, glazování, špaldový knedlík, tempeh, tapioka, hiziky, online kurz Hubneme do plavek, dvouzrnka, kukuřičná mouka, grünkern, děti, čirok, kokos, daikon, soba, jáhlová mouka, umeocet, lepek, glukóza, tebi, cizrna, rýže, lievito madre, humus, mirin, dhál, müsli tyčinky, cibule, prebiotika, rýžová mouka, LM, tofu tvaroh, karob, Tamari, umeboši, kinpira, čočka, tuřín, cizrnová mouka, obilný knedlík, kaše z vloček, teff, grahamový, obilí, těstoviny, mandle, shiso¨, umepasta, agáve, oříšková mouka, miso, indické koření, probiotika, pečení, vláknina, carob, bezlepková dieta, hojicha, knedlík z obilí, obiloviny, fit strava, jednozrnka, klíčení, hummus, Kombu, kvásek, alfa alfa, sezóna zima, celozrnná mouka, kmín, bezlepkové obiloviny, hatomugi, sušenky, vegetariánství, GI, špaldoto, nishime, celiakie, amarant, celozrnný chléb, brokolice, kernotto, sushi, ovesná mouka, celozrnné produkty, příloha, střeva, LSD

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?