Sůl
40
9
Domácí směs koření Za’atar
Tato směs koření a bylinek je velmi variabilní. Nezáleží jen na regionech, ale také na rodinách či kuchařích, kteří ji připravují a své recepty pečlivě taj...
69
3
Řecká Gemista (plněná zelenina)
V tomto původně řeckém receptu je možné zužitkovat letní úrodu zeleniny. Název receptu gemista znamená v překladu z řečtiny plněný. Pro chuťovou autenticit...
40
12
Třešňový kompot
Pojďme si uchovat sladké třešně na chladnější období roku. A zavzpomínejme pak na léto. Zkuste tento recept na třešňový kompot!
Česká klasika
klub
56
18
Zdravý smažák bez sýra
Jako malá jsem tohle jídlo milovala a když jsme šli s rodiči do restaurace, tak jsem chtěla pokaždé smažený sýr a samozřejmě nemohly chybět hranolky a tata...
47
21
Ředkvičky naložené v nálevu s ume octem
Vodní pickles s ume octem je velmi jednoduché a velmi chutné. Skvěle se hodí pro případ, že vám vyroste mnoho ředkviček najednou a nestíháte je konzumovat....
Zdravé recepty
klub
41
4
Měkký salám nebo paštika bez masa
Připravte si jednoduchou a zdravou alternativu salámu nebo paštiky. Tento recept neobsahuje žádné zvláštní ingredience a je jednoduchý na přípravu. Je urče...
48
14
Pesto z česnekových výhonků
I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.
Kaše
klub
128
19
Luxusní snídaňová kaše
Luxusní sladká mléčná kaše z rýže na sladko a přesto zdravě. Výborná zdravá snídaně bez mléka, cukru a lepku. A navíc rychlá a výživná.
227
74
Jak si chránit a zahřívat ledviny
Ledviny které v zimě potřebují teplo, je nejlepší zahřát nahřátou solí. Když se sůl ohřeje, dokáže dlouho držet teplo a to je pro naše zimou oslabené ledvi...
32
12
Tofu s rýží a celerem
Pro milovníky jednoduchých a rychlých receptů, syté a výrazné jídlo, které doufám zachutná i vám.
51
24
Unavená? Posilte v zimě ledviny!
Biologická zima je tu. Je proto chytré upravit jídelníček, pitný režim, používání soli a tuků, změnit způsob vaření a životní styl, abychom si zimu a blíží...
Pečené patizony plněné směsí s uzeným tofu
Podzim je plný různorodých barev a chutí! Upečme si malá žlutá sluníčka, která do sebe vtáhla sílu letního slunce.