Zdravé vaření
103
38
Hvězdný host DM Live: Eva z Jíme Jinak prozradila své triky na zdravé mlsání! 🌟
Znáte Evu z Jíme Jinak? Z holky, co nesnášela zeleninu, se stala guru zdravého životního stylu! Poslechněte si záznam a objevte superpotraviny, které vám p...
7
3
Podzimní ječmen
Podzimní ječmen se zeleninou, hlívou a ořechy – skvělá rychlovka plná chutí a zdravých surovin, kterou zvládnete snadno i v nabitém pracovním dni.
10
Passatelli v husté zimní polévce
Vyzkoušejte recept na hustou zimní polévku s italskou zavářkou passatelli, která je plná zdravých ingrediencí. Naučte se také připravit tradiční italské tě...
7
2
Tofu na fenyklu
Připrav si lahodné tofu na fenyklu s pikantní omáčkou plnou exotických chutí. Tofu pečené do křupava a podávané s rýží nebo nudlemi je skvělou alternativou...
21
16
Netradiční batátové škubánky
Opečené škubánky z batátů jsou skvělou alternativou k klasickým bramborovým plackám. S vůní a chutí italského semolina rimacinata a pikantního wasabi se st...
21
2
Dýňová smaženice
Rychlý recept, který v nouzi potěší i s plackou nebo chlebem. Skvělá volba, pokud máte málo času na vaření. Tento pokrm vás určitě zasytí a nemusíte stát d...
Pohanka: Prohřátí a energie
Přinášíme vám článek o pohance, tradiční potravině z chladných oblastí střední Asie s mnoha zdravotními benefity. Dozvíte se, jak ji konzumovat pro zvýšení...
Fazolky na tamarindu
Jednoduchá a přitom bohatá příprava čerstvých fazolový lusků. Pro milovníky koření a indických receptů.
8
4
Kuri Gohan rýže s kaštany
Kuri Gohan – kaštanová rýže, japonské jídlo, velmi jednoduché a sezónní.
klub
54
24
Jak se vyznat v olejích tucích (MUDr. Strnadelová)
Zmatek kolem olejů a tuků? V tomto videu se dozvíte vše, co potřebujete vědět o zdravých tucích, jak vybrat ten správný olej pro vaše vaření a jak zařadit ...
32
7
Podzimní Dolsot Bibimbap
Podzimní Dolsot Bibimbap – korejský pokrm plný barev a chutí, který si každý promíchá podle své chuti. S křupavou kůrkou na dně hrnce a lahodnou omáč...
53
16
Krémová cizrnačka
Rychlá a výborná polévka, která v chladných měsících krásně zahřeje a zasytí. Je skvělá s kouskem kváskového chleba či plackami.