Zdravé vaření

Horská čočka na smetaně

Lehce pikantí a přesto krémová, přesně taková je horská čočka na smetaně. Lze nakombinovat s různými obilovinami, ale také s plackami či těstovinou. Zahřej...

Krémová cizrnačka

Rychlá a výborná polévka, která v chladných měsících krásně zahřeje a zasytí. Je skvělá s kouskem kváskového chleba či plackami.
9
8

Výhody vaření v tlakovém hrnci

Existuje již dlouhou dobu a nyní si opět získává oblibu v našich kuchyních. Nebojte se vařit v tlakovém hrnci, je to výborný pomocník, který dokáže urychli...

Je těžké vařit srdcem?

V rukou každého z nás je, zda vhodným výběrem potravin ovlivní svůj zdravotní stav a získá co největší naději na zdravý a plnohodnotný život. A jak toho do...
klub
6
9

Strava a civilizační choroby – 2. díl

V další části přednášky mluví MUDr. Strnadelová a Jan Zerzán o kaloriích a tom, co znamenají. Objasňují, jak má vypadat jídelníček s ohledem na roční obdob...