PS: Chceš dobít své životní baterie?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Ph.D. MartinFranc se věnuje dějinám stravování 18.–20. století, zejména otázkám bádání o zdravé výživě v tomto období, Působí v Masarykově ústavu a Archivu AV ČR a v Ústavu pro soudobé dějiny AV ČR. Je členem výkonného výboru International Commission for Research into European Food History. Před lety mě takříkajíc dostal svou knihou „Řasy, nebo knedlíky?“, což je odborná práce pro širší veřejnost, po jejímž přečtení jsem věděl, že jejího autora musím jednou požádat o rozhovor pro Zrnění.
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Tak tohle je pro mě ale ta naprosto nejlepší fazolová paštika!😋 Neměla jsem koření, které je v receptu, takže jsem dala jen trochu pepře a misku jsem vysypala uzenou paprikou. Paštika je proto jemná, jen s náznakem ostrosti po pepři. A přestože jsem milovnice česneku, tak tady mi vůbec nechybí, spíš naopak. A ta konzistence díky agaru, to už je jen třešnička na dortu👍. Moc a moc děkuji za recept, ukládám a budu se k němu vracet❤️.
Buďte první, kdo napíše komentář