PS: Chceš dobít své životní baterie?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Ph.D. MartinFranc se věnuje dějinám stravování 18.–20. století, zejména otázkám bádání o zdravé výživě v tomto období, Působí v Masarykově ústavu a Archivu AV ČR a v Ústavu pro soudobé dějiny AV ČR. Je členem výkonného výboru International Commission for Research into European Food History. Před lety mě takříkajíc dostal svou knihou „Řasy, nebo knedlíky?“, což je odborná práce pro širší veřejnost, po jejímž přečtení jsem věděl, že jejího autora musím jednou požádat o rozhovor pro Zrnění.
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Proč se musí slzovka namáčet? Já ji nasypala rovnou do papiňáku a za 15 jsem ji měla hotovou. Je to takto možné, a nebo je nutné dodržet postup namáčení? Děkuji
Buďte první, kdo napíše komentář