- 40 g čerstvého estragonu
- 40 g střídky z domácího chleba
- 4 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce jablečného octa
- česnek podle chuti
- pepř
- sůl
- pár lžic vody
Recept na estragonovou salsu
- Do sekáčku vložte umytý estragon.
- Přidejte ostatní ingredience a rozmixujte na požadovanou konzistenci.
Praktické
- Můžete použít i hmoždíř.
- Použijte na tofu, tempeh, podle fantazie a chuti na pečenou, grilovanou zeleninu nebo různé burgery. Je to čistě na vás.
- Použila jsem domácí chléb z lievita madre.
- Použijte střídku.
Děti
- Větším dětem.
PS: Stále jen občas něco zkoušíš uvařit?
Co se do toho pustit pořádně a vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme kurz Podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o tebe 8 týdnů pečovat a podporovat tě na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.
Buďte první, kdo napíše komentář