Domů > Magazín Zrnění > Téma

Je makrobiotika časově náročná?

Ano, může být. Každé učení stojí čas a začátečník může snadno zjistit, že několik týdnů tráví v kuchyni den co den od rána do večera, a přitom nedosáhne ničeho jiného, než že se jakžtakž nají. Ovšem jakmile se naučí techniku, zjednodušující fígle, praktické nakupování (případně i s dovážkou do domu) a přestane se věnovat neprospěšným činnostem, přijde na to, že zdravé vaření nezabere o nic víc času než konvenční.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Kurz
Díky za odpověď...
Kurz
Potvrzuji, že p...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

12

Menu na jarní víkend

Na jarním talíři by neměla chybět čerstvost a pestrost, zelená barva zeleniny, natí, divokých bylin a kyselá chuť. Pojďme si představit, uvařit a s chutí s...
4
6

Bulgur

Všechno o oblíbené obilovině, která se dobře hodí právě teď, do jarního jídelníčku. V tomto článku najdete něco o její historii, výrobě, součástí jsou i re...

Mandle a jak je využít v kuchyni

Tato ojedinělá středomořská ořechovina má tisíciletou tradici pěstování i využití pro účely kulinární i vražednické. Syrové slupky mandlí obsahují značné m...

Prokládaná quinoa s růžovou salsou

Zdravé, přirozeně bezlepkové, kořeněné jídlo, ideální pro zimní období, protože dovede krásně zahřát. V tomto receptu hraje důležitou roli koření. Indické ...
22
32

Jak šetříme s Jíme Jinak

Kolik stojí naši rodinu jíst jinak? Ušetříme nebo naopak utrácíme mnohem víc než dříve, když si dopřáváme téměř vše v bio kvalitě a kupujeme často a rádi d...

Vypečená cizrnová bašta

Je to bašta! A vypečená, protože je v ní pečený batát a červená řepa. Pokud si jí připravíte podle receptu, pak uvidíte, jak ten název pasuje.