Domů > Magazín Zrnění > Téma

Je makrobiotika časově náročná?

Ano, může být. Každé učení stojí čas a začátečník může snadno zjistit, že několik týdnů tráví v kuchyni den co den od rána do večera, a přitom nedosáhne ničeho jiného, než že se jakžtakž nají. Ovšem jakmile se naučí techniku, zjednodušující fígle, praktické nakupování (případně i s dovážkou do domu) a přestane se věnovat neprospěšným činnostem, přijde na to, že zdravé vaření nezabere o nic víc času než konvenční.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Pořád tu něco čtete? Pojďte vařit!

🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Kurz
Díky za odpověď...
Kurz
Potvrzuji, že p...
Ukázat další komentáře