Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Rozhovor se Zuzanou Terešovou

Sešli jsme se v čajovně na Václavském náměstí v Praze, ačkoli nebylo snadné získat dvě hodiny jejího času, a náš rozhovor byl také několikrát přerušen zásahem různých náhodných známých. Přední pražskou makrobiotickou lektorku Zuzanu Terešovou zná kdekdo, a až se jednou budou psát dějiny české makrobiotiky, ona v nich zaručeně bude. Rozmlouvali jsme spolu jak o dávnější minulosti, tak i o žhavé současnosti.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Kurz
Děkuji za milý ...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Yin a Yang fazole s rýží a žampiony

Jednoduché a chutné, přirozeně bezlepkové jídlo, skvělé třeba jako zdravá rychlá večeře. Fazole Yin a Yang jsou nejen na pohled atraktivní, ale také velmi ...

Teplé pyré na uklidnění

Tento uklidňující, teplý krém je výborný na zahřátí během chladnějších dní, ale skvěle chutná i vychlazený. Skvěle se hodí pro ty, kdo mají oslabený okruh ...

Prokládaná quinoa s růžovou salsou

Zdravé, přirozeně bezlepkové, kořeněné jídlo, ideální pro zimní období, protože dovede krásně zahřát. V tomto receptu hraje důležitou roli koření. Indické ...

Vypečená cizrnová bašta

Je to bašta! A vypečená, protože je v ní pečený batát a červená řepa. Pokud si jí připravíte podle receptu, pak uvidíte, jak ten název pasuje.

Pikantní červený talíř

Vyzkoušejte tento voňavý červený talíř plný různých chutí. Hořké, sladké, kyselé, pálivé, křupavé, měkké, to vše na talíři najdete.

Cuketový salát na korejský způsob

Pokud máte rádi asijskou kuchyni, už nevíte co s cuketami a nebojíte se nových chutí, tak určitě zkuste tento recept na osvěžující letní salát.