Domů > Jak začít > Inspirace

Rýžová placka, žampiony s polentou a zeleninou, pečená cuketa a nishnime

Když chlap najde v lednici trochu rýže, polentu, žampiony a cuketu, můžete se dočkat velmi dobré večeře.

To takhle jednou zase vařil můj muž a výsledek vidíte na fotce. Přesný recept nemám, ale žampiony byly na cibuli, česneku a smíchané s polentou od oběda, kterou pokrájel na kostičky. V troubě ogriloval pro každého plátek cukety a nishime připravil z mrkve a zelí. Ze zbylé rýže uhňácal placky, které osmažil na trošce tuku. Nechyběl plátek ledového salátu a kvašené zelí. Dobrota, kterou by mě nenapadlo zkombinovat. Když jsem jásala  nad talířem, řekl, že to byla jen taková rychlovka ze zbytků :-)

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář