Luštěniny recepty
Čočková polévka se žampiony
Lahodná čočková polévka s palačinkovými nudlemi a bohatou zeleninou. Skvělá kombinace ingrediencí pro zdravý a chutný oběd nebo večeři. Podívejte se na rec...
Pomazánka z mrkvové natě
Pokud máte na zahradě mrkev a musíte jí protrhat, nať nevyhazujte. Můžete jí dát do této pomazánky a zbytek nasušit na zimu do polévky.
Veganské jarní hašé
Hašé a bez masa? Ano, jde to. A navíc je to moc dobré. Vyzkoušejte tuto veganskou verzi z čerstvého hrášku, určitě si pochutnáte!
13
1
Jarní krémové fusilli bez lepku
Jaro je v plném proudu a kolem nás to všude kvete. Přeneste si jaro i na talíř a uvařte si toto chutné, barevné, jednoduché a variabilní jídlo, na kterém s...
19
2
Fialový batát s černou čočkou a arašídovým dipem
Lahodná kombinace pečených batátů a černé čočky vylepšená arašídovým dipem. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.
28
4
Mungo kuličky
Kuliček není nikdy dost, vždy přijdou k chuti a jsou dobré jak teplé, tak studené. Můžeme je využít i na různá pohoštění nebo do krabičky na výlety.
Hlavní jídla
klub
15
9
Čočkové plátky
Tyto plátky jsou báječné! Zvenku křupavé, uvnitř měkké, doplněné lepkavou omáčkou typickou pro asijská jídla.
11
2
Těstoviny pici s fazolovou omáčkou
Toskánsko je region známý po celém světě nejen pro své umělecké a přírodní krásy, ale také pro své bohatství jídla a vína. Mezi tradiční toskánské recepty ...
18
6
Daikon v bílé omáčce
Tento recept kombinuje jemný daikon s lahodnou krémovou omáčkou, což vytváří harmonický pokrm plný chutí. Miluji daikon připravený tímto způsobem, má úplně...
Čirok s dary podzimu
Podzim je moje oblíbená sezóna. Barevný, melancholický, plný báječného ovoce a zeleniny. Stačí je vzít a donést je do kuchyně. Můj syn mi přinesl pytel kaš...
17
4
Casarecce s batátovou omáčkou
Jednoduchý a chutný recept, který kombinuje krémovou omáčku z batátů s fazolemi a těstovinami. Ideální volba pro rychlý oběd, který vás zasytí a zároveň po...
13
2
Letní svěží rychlosalát
Jednoduchý osvěžující těstovinový salát, do kterého zužitkujete zbytky vařených luštěnin.