Domů Téma Sladká paprika

sladká paprika

Marocký zimní cizrnový salát s quinoou

Lehký, jednoduchý a chutný salát pro chladnější dny s pečenou sladkou zeleninou a kořeněnou cizrnou.

Buffallo květáková křidélka

Lehce pikantní květák v křupavém kabátku - to jsou tyto Buffalo květáková křidélka z trouby. Luxusní a jednoduché jídlo - v kombinaci se zdravou...

Seitan se zeleninou a mrkvovou natí

Škoda natě z mrkve, když máme vlastní ze zahrádky nebo kupujeme bio. Šup s ní do jídla. Třeba do tohoto woku se zeleninou a...

Pikantní marinované tofu

Takto upravené natural tofu je super pikantní chuťovkou do salátů, hlavních jídel nebo rizot.

Čočkovo-houbové karbanátky

Veganské, bezlepkové karbanátky ze sušených hub a červené čočky chutnají, jako by byly obalované ve strouhance. Jsou velmi syté, nedají moc práce chutnaly nám...

Hlíva á la „kuře na paprice“

Výborný a rychlý recept, který potěší všechny milovníky hub a jídel typu "kuře na paprice". Hlíva ústřičná příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi a...

Jíme Jinak v kuchyni: Chutný oběd za 30 minut

Chutný a zdravý oběd pro celou rodinu, polévka i hlavní jídlo, se dá bez problémů připravit za 30 minut i s úklidem kuchyně! Jak...

Placky z mungo fazolek (bezlepkové)

Roman dnes udělal výborné placky a já zachytila recept těsně po dopečení, takže je můžete také vyzkoušet. Dalo by se to podávat místo pečiva,...

Dršťková polévka

Hlíva ústřičná skvěle nahradí dršťky. Skvělá polévka, která zachutná i "masožroutům".

Ostrý guláš s dýní, řepou a černými fazolemi

Guláš je díky použité zelenině sladký, koření a zázvor mu však dodávají pikantní chuť. Je to skvělý zahřívající pokrm, který uspokojí i chuť na...

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Mexické Chilli con carne

Mexická specialita známá po celém světě. Chilli con carne je velmi chutný a mírně pikantní fazolový pokrm, za kterým nemusíte jezdit až do Mexika. Připravte...

Kokosové stew z mrkve, dýně a mangoldu

Slaďounká zelenina s vůní kokosu se hodí na kaši k snídani i na večeři.

Polévka s hlívou ústřičnou a sušeným daikonem

Polévka, která chutná a léčí. První léčivá složka je hlíva, druhá pak sušená bílá ředkev daikon Ta dokáže při správném použití rozpustit v těle...

Guláš z černých fazolí

Jak se nám tu drží sníh, mám chuť na zimní jídla. Dnes byl proto k obědu fazolový guláš, pěkně s česnekem. A protože kamarádka...

Seitan s brokolicí

Brokolice se seitanem je dobrá kombinace. Když se přidá trochu koření a trochu zelené zeleniny, dostanete chuťovku ala čína. Opět jedno z jídel, které...

Pikantní černá čočka s červenou řepou

Černá barva posiluje ledviny, červená krev. Ideální kombinace na zimu, kdy jsou ledviny a močový měchýř citlivější. Další zdravá rychlovka, na které si pochutnáte.

Zeleninou nadívané žampióny

Zeleninou plněné žampióny budou pěkným a chutným zpestřením vašeho talíře. Můžete je udělat na oběd, či večeři. A navíc je to rychlovka, kterou zvládne úplně každý.

Tortilly Tandoori Masala

Trotilly plněné směsí cizrny, obilovin, mangoldu a indického koření jsou skvělé na oběd i na večeři. Jsou opět přirozeně bezlepkové.

Rýžová kaše s natto a restovanou zeleninou

Kombinace rýžové kaše, zajímavě okořeněné zeleniny, natta a čerstvého salátu nás dostala. Vypadalo to jako docela rychlé obyčejné jídlo, ale shodli jsme se, že takovou...

„Bramborová“ kaše s restovanou zeleninou

Takovéhle kaše jsme si dávali první tři roky jiného vaření na snídani. Od té doby, co snídáme jen polévky, dáme si takovou kaši s...

Seitanové plátky na houbách

Seitan je výborná náhrada za maso. Čistě rostlinná, chutí však masu docela podobná, bílkovina je lehce stravitelná a vaši blízcí jistě ocení, že i...

Dršťková polévka z hlívy ústřičné

Rychlá a velmi chutná polévka, která je skoro od originálu k nerozeznání - hlíva ústřičná v této "falešné" dršťkové polévce skvěle nahradí maso. Vyzkoušejte...

Čočkové ragú

Jednoduchý, sytý a lahodný recept s červenou čočkou, ze kterého lze vymyslet mnoho variant pouze výměnou zeleniny nebo koření.
Téma: kari, saláty, kari pasta, buffalo květák, mletý zázvor, řepa, nadívané žampiony, zálivka, pečená cizrna, marocký salát, rýže, plněné žampiony, dýně hokkaido, jak udělat fazolový guláš, hřiby, lesní houby, muškátový květ, bramborový guláš, jarní cibulka, ředkev, lněné semínko, rostlinné mléko, omáčka s fazolemi, quinoa se zeleninou, sezóna zima, tymián, zázvor, rýžový ocet, seitan, bez laktózy, bez lepku, petrželka, marinované tofu, vločky, shizo, teff, mletá paprika, natural tofu, květák v těstíčku, garam masala, cherry rajčata, bílá rýže, omáčka, pohanková mouka, hlíva, tofu, buffalo, karbanátek, Video, cibule, polníček, kardamom, low carb, cuketa, okurek, maso, červené fazole, polévka, buffalo křidélka, rajčatová pasta, kaše z obilí, rozmarýn, čočka beluga, pečený květák, quinoa, ABKM, houbové karbenátky, fazole, zázvorová šťáva, obalovaný květák, mrkev, bílé miso, okurka, dresink, majonéza, bez brambor, top recepty, bez mléka, mangold, kajenský pepř, dýně, fit strava, červená čočka, marocká kuchyně, kurkuma, hlíva na paprice, cizrna, original JJ, rýžová kaše, sójová omáčka, jáhly, cizrnové křupky, guláš s fazolemi, tofunéza, slaná kaše, kvašené zelí, obilný sirup, salátová zálivka, červená řepa, černé fazole, ledový salát, brokolice, chilli, hlíva ústřičná, pečené žampiony, celiakie, žampiony, burger, ovesné vločky, černá čočka, kaše na snídani, uzená paprika, květák, tortila, salát, pražená slunečnice, fazolky mungo, mexické, pečená zelenina, bez vejce, květák z trouby, karbanátky, rukola, paleo, burgery, příloha, kuře na paprice, pálivá paprika, černá fazole, mrkvová nať, karbenátky z hub, batáty, bez vajec, sladká paprika, rajčata, čočkové ragů, houbové karbanátky, beluga, sezóna léto, Hokkaido, sušené houby, bílé tofu, děti, posypka, houbová jídla, online kurz Super saláty 2, máslová dýně, římský kmín, Jíme Jinak v kuchyni, rychlovka

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?