Strouhanka

Tofu v pistáciové krustě

Tohle měkounké tofu s křupavou krustou je opravdu výborné. Zkuste a dejte vědět, jak vám chutnalo.

Cuketové katsu kari

Recept inspirovaný veganským katsu curry. Krémové a zároveň i křupavé jídlo, prostě dobrota. Malý nápad jak využít větší cukety.

Pečený květák se špaldou a tofu smaženicí

Máte rádi obalovaný květák? Vyzkoušejte tuto jeho zdravou a lahodnou verzi. Příprava tohoto pokrmu zabere trochu času, ale výsledek stojí za to. Chuť tohot...

Kuličky na špízu

Lahodné a na pohled i chuť velice atraktivní letní jídlo, kterým jistě potěšíte i vaše hosty. Z tohoto těsta nemusíte vyrobit pouze kuličky na špízy. Klidn...

Japonský tofu sendvič Onigirazu

Nemůžete se rozhodnout, jestli si s sebou na svačinu udělat sushi, anebo sendvič? Udělejte si zdravý Sushi sendvič s křupavým tofu.

Gratinovaný mangold

Snadný a rychlý recept, který jistě zachutná všem. Pokud vyzkoušíte, dejte vědět.

Cizrnový nářez

Snadno obměnitelný recept, jednoduchý a rychlý na přípravu, výborný k například k salátům nebo k červenému zelí.

Smažený květák s domácí Teryiaki omáčkou

Máta rádi smažený květák a přitom chcete jíst zdravě? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a pochutnáte si víc, než na klasice. Teriyaki omáčka si s křupavý...

Hlívové řízečky

Hlívové řízečky se hodí se ke všemu – k salátům, k teplé zelenině, do placek nebo jen jednoduše s chlebem a nějakou salsou či dipem.

Fusilli s květákem a fenyklem

Na těstoviny mám ráda super rychlé, jednoduché kondimenty, připravené za pár minut. Tyto fusilli jsou připravené se sezónní zeleninou, květákem a fenyklem,...

Cizrnové medailonky

Medailonky z cizrny, na kterých si jistě pochutná celá rodina a které budete mít během chvíle na stole. Tento jednoduchý recept si můžete obměnit a přizpůs...

Risotto alla milanese s obalovaným tempehem

Risotto alla milanese je italská klasika. Jeho příprava je velice jednoduchá a z mála ingrediencí dostanete výborný voňavý talíř.