Domů > Magazín Zrnění > Tradiční kuchyně

Tradiční italská kuchyně II.

Před nedávnem jsme v tomto seriálu vyprávěli o stravování v antickém Středomoří a tentokrát se podíváme do stejné oblasti o mnoho staletí později.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Pořád tu něco čtete? Pojďte vařit!

🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Gratinovaná rajčata

Máte velkou úrodu rajčat a hledáte inspiraci jak s nimi naložit? Zkuste toto lehké a voňavé letní jídlo, které si můžete připravit i na grilu.

Těstoviny s makovou omáčkou a čočkou

Tento recept jsem si pro sebe nazvala Neobvyklá setkání. Spojení čočky, máku a těstovin je opravdu netradiční, ale funguje naprosto skvěle. Vyzkoušejte a d...